31/05

okej jag kan väl berätta lite snabbt vad som har hänt under dom här dagarna. på lördagen så åkte jag först till emelie sen så åkte vi till broman och hade det jättetrevligt med grabbarna. sen så traska vi ner på stan och träffa annat trevligt folk. kvällen slutade väl inte så bra dock men jag hade det roligt ändå.

på söndagen så hade vi gymnastik uppvisning i åvestadalskolans gymnastikhall. det gick faktiskt bra. vi hade på oss en "ny" dräkt. den var faktisk jättefin, hihi.

ja det var väl allt jag hade att säga. eller nej på onsdag ska jag hem till joanna och hjälpa henne med ett slinga hennes hår så hon blir snyggare tills hon flyttar :(

och så är det ju bara fyra dagara kvar till GREEN DAY! jag döööööör lite granna över det, men det kommer bli så sjukt roligt och bland av det bästa som kommer hända i mitt liv.
puss!





bilder sen uppvisningen.


avesta.

gårdagen var super. var lite tjejer hos emilia sen så drog vi ner på stan och busa. träffade mycket trevligt folk. senare så blev det inte lika kul för hade ingen mobil så kunde inte få tag på folk jag skulle ha tag på. senare kom felix ner på stan, vi var kvar en lite stund sen så åkte vi hem till mig. aa det var väl den dagen det.
idag så är jag inte allt för peppad. dåligt väder och ja inge peppad. men ska åka till emelie om några minuter sen så ska vi ner en liten stud på stan och träffa lite folk sen så får vi se hur det slutar.
det kommer bilder.
puss!

kaneval.

idag är avestas höjdpunkt, avesta festivalen med ett annat ord kanevalen. hih jag börjar faktiskt bli peppad. ska ta mig en dusch och raka benen sen ska jag åka till emelie och firra mig där sen ska jag till min vän emilia. sen bär det ner till stan och träffa mycket trevligt folk. TAGGA!
puss!

en tumme upp.

jahapp, idag så gjorde jag två muntliga redovisningar. känns asskönt att ha dom gjorda för jag har verkligen fruktat och skjutit fram dom i flera månader..men idag gjorde jag dom!
var och sola idag med joanna som sällis, trevlans. sen så har jag bara sovit, kommer aldrig kunna sova ikväll men men. på tisdag om två kommer äntligen eddie och söndagen samma vecka kommer tyra ♥

kaneval imorn då. jag är inte så taggad faktiskt, men jag blir det imorn. jag hoppas att det blir fint väder för jag ska ha höga skjorts med bara ben så vill inte frya ihjäl. nej nu ska jag ta mig i kragen och göra nåt vettigt.
puss!

wiho.

idag har det vart en riktig chilldag, härligt! hade två lektioner som vi inte gjorde nånting på sen efter luch hade vi prov sen sluta vi, wiee. åkte pakethållare på camllis cykel. det kändes somrigt må ni tro. var hos henne en stund sen gick jag till åvestadal skolan och umgicks lite med min syster sen tog vi bussen hem. jag hann bara äta sen skulle jag iväg direkt. skulle nämligen på hundkurs med mami. det gick bra det. sen så svängde vi in på ok och köpte glass, hih.
måste berätta en asbra sak! vi ska köpa huset det är bestämt nu. så gissa om min familj är hyper nu. jag och mamma satt i bilden hem efter kursen och planerar vad vi skulle ha för tapeter och så, åh känns awesum! nej nu ska jag göra ett tal om filippinerna och läsa lite om israel och palestina, wiho...
grattis världens bästa mami på födelsedagen också
puss!


cause im a gipsy, are you coming with me?









24/5

  • har vart massa folk och tittat på huset.
  • kaneval om några dagar.
  • fint väder.
  • green day om tio dagar!
  • skolan är snart slut, inge mer jävla plugg.
  • det blir nog flytt under sommare, iii
  • mys och hårfärgning med joanna måste hinnas innan hon flyttar.
  • PUSS!

simme.

nyss hem kommen från massa bus. jag och emelie åkte ner till holmen och myste med lite tjejer. trevlans trevlans! sen så började det regna men då tog vi upp mitt pratktiska paraply och traskade hem till simme. där var det ganska så mycket folk men vi trängde ner oss i soffan. sen efter en stund så gick grabbarna som skulle på krogen och vi pluttar satt kvar hos simme. jag, emelie, simme, daniel och robin satt och kikade lite på lite klipp och sånt. sen så farde vi hem. och nu sitter vi här i mitt lilla kök och har ätit kvällsmat. nej nu ska vi gå och ta bort sminket och sova lite granna.
puss!

SOMMAR!

gården var väl trevlans. jag och emelie åkte till simons lägenhet och plinga på. men inte tusan var det någon som öppna inte då skriver felix att dom har gått till avestavallen och glömt säga det till oss, hah troligt. men men vi börjar traska dit och när vi väl kommer dit så slutar det och dom tränger in sig i lars bil och kör iväg och vi blir kvar. men som tur va så var emelie och maddis där så vi fick skjuts av dom på deras cyklar, hih. sen så blev det bus hos simon med lars, daniel, johan, dennis, holm och micke en stund. sen så åkte vi hem och felixen sov hos mig.

idag har jag och felix haft mysdag och varit ute och lekt med hundarna och solat i några timmar. sen så fick jag mig en tur in i ett träd pågrund av att felix är så rolig och har mig på sina axlar och råkar gå in i ett träd flera gånger om så jag fick massa äcklig kryp på mig. men det var lurre sen för då fick jag massa pussar. idag är det faktiskt våran ett år och åtta månader, så puss på min älskling.
puss!



haha jag och felix som busar :D

sommar och sol.

igår så skulle jag ha åkte hem till felix vid fyra. jag skulle ha åkt hans läskiga buss själv för att han slutade tidigare. men då kom jag på att det går en halv två buss till han som jag skulle åkt själv, men det gjorde inget för den är inge läskig. men sen efter min lektion som sluta ett så gick jag till skåpet sen så tog jag mina grejjer och vakta dörren till ewe så kom felix helt plötsligt och överraska mig och åkte bussen med mig, hihi då blev jag jätteglad. han hade sagt till mig innan att han redan hade åkte hem därför jag blev så glad, hehe.
han skulle hjälpa mig med natte men det blidde det inte så mycket av. men men vi myste och så och det är det bästa jag vet. så det gjorde inte speciellt mycket.
ska snart bege mig till emelie sen så ska vi fara till simon på filmkväll, mys!
puss!



hahah jag ser cp ut men ville bara visa hur somrig jag såg ut, jag hade bara ben för första gången i år :´)

sol.

igår så var det helt underbart väder! jag åkte ut till felixen så satt vi ute i solen och lekte gissningsleken i typ en timme.  sen så kollade vi på nån komedi film sen så gjorde jag kvällsmat till felix duktig som jag är.
kan ju informera er om att nationella provet i matte gick verkligen asdåligt! ja kan ju ju informera er på samma gång att det gjorde tyska nationellan idag också..men men mitt liv gick inte under för det, hih.
är ny hemkommen, har vart på gymnastik träning. sitter här med pennie i knät. hon slickar typ sönder min hand, inte lika mysigt dock. men jag kollar ju på världens bästa serier så det gör inte så mycket. nej nu ska jag fortsätta kolla på ugly betty och sen desperate houswifes :)
puss!

avestagymnasterna.



bästa laget! ♥





bakom kulisserna, hih :)

söndag.

åh jag är så trött så jag skulle kunna dö, men ändå så har jag sovit hela dagen. eller nej inte riktigt hela dagen. jag har vart över till isabell i nån timme för hon ska utomlands den skitungen. men men jag ska hoppas att det blir soligt här hemma så jag också blir brun och fin till kanevalen.
igår kväll så satt jag och räkna ut att det bara är arton dagar kvar till GREEN DAY, åh jag vill typ dö av glädje! inte liiiite kul jag kommer ha. men bästa sällskapet också. nej men nu ska jag ta in rebell sen ta mig en dusch sen göra klart min historia uppsatts..
puss!


avestapokalen.

tävlingen dig gick bra, vi fick våran andra seger idag med. men jag själv är väl inte så nöjd med min egen insatts dock.
ibland förstår jag verkligen inte på mig själv. jag och camilla kom överrens om att hon skulle hämt upp mig på morgonen, klockan kvart över sju för att vara exakta. så jag ställde klockan på halv sju för att hinna packa och grejjer. men då vaknar jag av ett vibrerande ljud och då är det camills som ringer och frågar vad jag gör, jag bara "jaa jag sov.." och camills får en aning panik i rösten och säger "men madde!! klockan är sju vi kommer om om typ tio minuter!" haha blir jag förvånade eller....nie. men men jag hann gått och väl. jag han duscha av kroppen, packa, sätta upp håret och grejjer. nej men nu ska jag inte berätta mer onödigt. det kommer bilder sen när jag fått dom av alicia.
puss!

jahaja.

jag sov hos min älskling istället och vi hade det super mysigt! jag hade kvällsträning idag från klockan kvart i sen till halv nio. men det var bara för att vi har tävling imorn. vi har tävling i avesta imorn, hihi liiite kul det ska bli. fast jag är väldigt nervös också för den här gången så känner man ju alla som är där, så jag ber till gud att jag inte ska göra bort mig. nej men nu ska jag ta och lägga mig i sängen och försöka få lite sömn. iii jag vill borra in mig i felix nu..men men det kanske blir imorn efter tävlingen. vi får la se hur det blir. sov så gott.
puss!


torsdag.

igår så hade vi nationella. kan ju säga att jag vet redan att här kammas det hem ett ig på det. men men sen så gick jag och emelie ner på stan och kikade och busade. sen så åkte vi hem till mig. sen så åkte vi på min hundkurs ett tag sen så åkte vi till åvestadal skolan och kikade på niornas cabare. sen så gick vi hem till fia en stund och hade lite tjejsnack. johanna var också där, hihi trevligt trevligt.

och ja nu sitter jag här och är vaken tidigt. vakna av att felix hade skickat 33 sms som det stod vakna på...hahah hur orkar han. men han är söt på sitt lilla vis när han gör sådär. idag ska jag iallafall leka med min man. han ska plocka ur sitt rum idag så funderar på att åka dit och hjälpa han sen så åker vi till mig och myser med ballerina kladdkaka♥.
puss!

världens bästa.



love, it’s too hard to break.
love, aint nothing you can take
It’s a little thing we make.

7k.

jaha här ligger man hemma och är sjuk. fast jag tycker det är ganska skönt att vara sjuk ibland. har bara legat i soffan med hundarna och kollat på arn.
men jag måste vara frisk imorn. för då är det sista gymnasik träningen och då ska pipen och emelie utse dom sex bästa i alla olika varv, så jag måste vara med då. vet redan att jag är med på ett hoppvarv iallafall och det är jag jätteglad för, för det är roligast.
på torsdag eller fredag förmiddag så ska vi åka och kolla på våran nya valp. så det ser jag fram emot jättemycket. nej nu ska jag fortsätta sjuka mig. ha det bra.
puss!



världens sötaste tyra.

sjuker.

igår så skulle jag ha gått och kikat på battle of avesta men jag var sjuk så det blidde inget. jag kände mig friskare på kvällen så jag åkte ut till älskling vid halv elva kanske. men sen imorse när jag vakna så hade jag typ ingen röst och feber, så det var inge vidare. men då kom felix och sa att han hade brännt ut avatar när jag sov så jag kravlade mig upp och kikade på den med honom, mys.
sen så skjutsa felix mamma mig till träningen men jag var bara med på uppvärmingen och mjukan sen så orka jag inte mer för jag hade feber fortfarande...så imorn blir det ingen skola för mig för måste hinna bli frisk till i helgen för då är det gymnastik tävling i avsta.
puss!

stockholm.

igår så var sp till stocholm. det var riktigt trevligt! vi började med att åka till ett hindu tempel som sög dock, men men. sen så åkte vi till riksdagen och kikade. hih jag va lite klantig som vanlig och råkade trycka på fel hisskanppar och typ snubbla på inget som fanns att snubbla på, hehe.
sen så åkte vi till nåt museum som handla om människor från förr och så. och det var faktiskt intressant. haha måste berätta en sak jag faila med. jag och dennis gick runt och kikade lite och då såg jag en jättecool burk med en jätteäcklig snäcka i. så då tänkte jag att jag skulle ta ut burken ur ett fack typ och visa dennis. haha jag bara dennis kolla, så skulle jag ta den men då var det en glasruta för som inte jag såg så jag typ bröt handen, huhu. men lite kul var det i alla fall eller aa dennis fick sig ju ett gott skratt.

sen så fick vi äntligen "fritid" då gick jag, camilla och grabbarna och åt på donken sen så gick vi på stan. sen så skulle vi bara hitta till teaten..killarna var envisa om att dom kunde hitta dit utan att fråga, men det förstod jag och camills att det inte skulle gå...så jag gick runt och fråga snälla människor om vägen. sen så såg vi teatern och det var det BÄSTA jag sätt i mitt liv! jag blev så jävla facinerad och dom var ascoola. det handlade om en kille som inte visste om han föredrog tjejer eller killar sen så kysstes han med killar och dom dansa assexigt och var allämänt snygga. jag och joanna typ dog, hih.

sen så var det hemfärden kvar bara. den var mycket trevligt. jag och dennis satt och kollade på green day filmen typ halva vägen hem. sen så blev mathias och jonas väldigt rastlösa så jag sa att vi skulle leka och det fick jag dom minsann att göra. fick med treor också. så där bak satt vi och lekte lekar och skratta.
en mycket trevlig dag är sammanfattningen.
puss!





haha jävligt fula bilder men äsch det var storm i stockholm och jag hade glömt smink :´(

speedtouch.

hade skoljogging idag och jag dog när jag väl kom fram efter sisådär två timmar, hehe. som tur var så hade emilia med sig sin hund zorro så det blev mycket roligare att gå då.
imorn ska vi SP:are till stockholm och jag är ganska så taggad inför det. nej nu ska jag ner och duscha och försöka få bort det röda i min panna.
puss!

rödtott.

hih jahapp då var man rödhårig då :)
nu ska jag städa mitt rum för imorn kommer det en man och ska värdera vårat hus.
sen så åker jag ut till felix och sover där.
puss!

dålig dag.

ja rubriken säger allt. började med att ha nationella direkt på morgonen i engelska och de gick skit. sen så hade vi ett test på ett gammalt nationella på matten och de gick ju mindre än sämt så ja. fick skäll av både matte läraren och cppira...men men jag fattar ju inte för att dom suger och hjälper mig inte. utan dom gör bara narr av mig och skrattar åt mig. inte kul!
sitter här med fläskläpp också. aja ska väl inte deppa mer nu. har ju i alla fall en bra sak att berätta och det är att imorgon ska jag klippa och färga håret sen mysa med hjärtat. iiiiiiii
puss!

ojskibojski.

idag så blidde inte dagen som den skulle ha blivit. jag har alltså inte gått till skolan. men det gjorde inte så mycket om man säger så. jag och mamma har varit och handlat. jag köpte ett par gladiatorskor, eller aa fick dom av mamma. danke!
sen så hämta vi upp moster linda och åkte och gick ut med hundarna i staden. det gillade dom och människorna vi stötte på också. för vem kan motstå att tycka mina bäbisar är söta? -ingen.
nu ska vi laga min favortit mat, alltså stuvade makaroner med köttbullar! sen när beckan och pappa kommer hem så ska vi åka och fira mormor som fyller år idag.
grattis yvonne björkstrand, min älskade mormor ♥
puss!



snart kommer eddie hit! han är väl för söt min bäbis :´)

ååååååh.

jag verkligen hatar mitt hjärta! jag har som sagt muskeloskelettal smärta i bröstet. och det menas att mina muskler runt hjärtat är förkorta och några av mina revben upptill vid bröstet är lite förtrånga eller dom är lite inåtväxta så det är därför jag får asont i hjärtat, eller aa hjärtmusklen.
inatt vakna jag av att jag trodde jag skulle dö för att det gjorde så ont i hjärtat. och jag blir asrädd när jag får såhär så jag kan typ inte andas. åh jag ville bara ha min felix brevid mig då! för då är det inte lika läskigt. men i alla fall så har jag böjat fått asont efter jag har tränat...och det är inte bra för det är farligt att träna och om man får det i samband med träning så jag måste åkte och kolla upp det här igen. huhu tänk om jag inte får träna mer nu. fy tusan vad jag gnäller och tycker synd om mig själv faktisk just nu!
puss!

valborg.

följde med emilia och lisa ner när dom sola på hålet igår för jag skulle ändå ner och köpa en ring. det var trevligt det.
sen på kvällen så åkte jag hem till linnea l och hade myskväll med estet dans och en tjej som hette sofia. de är bra tjejer detdär! det tog oss en timme att komma ner på stan..hehe. jag och pauline tyckte vi gick asfort men det kan vi inte ha gjort. när vi väl kom fram så träffade jag mycket trevligt folk sen så hittade jag även min man, som jag åkte hem med sen. bästa kvällen på länge! ♥
puss!

 

det här är enda bilderna jag har sen kvällen, tyvärr.