love you till the end.

igår så var hemma hos isabellsi. vi var lite arga på trafikskolan, tittade vi på hollywood fruarna och drack varm oboy, mums!

nu så väntar mitt rum på mig..det måste städas för att jag ska få skjut. jag hatar den dealen. sämst. aja måste väl ta och göra det. för jag och fellan ska kolla på nån asbra film som jag inte kommer ihåg namnet på men den är animerad ivajre fall. så jag måste lägga på ett kol för att hinna. ska hinna duscha också hos han. sen äre ju desperate, åh. kärlek.
PUSS!


andas.

nyduschad och fräsch. kom hem för en timme sen, hade tre timmars träning gymnastik. guppen alltså, vi är väl för bra. söta i varje fall. om mindre än två veckor så är det tävling i gävle. sen dagen efter så är det juluppvisning den 12 alltså en söndag. det är djurtema och vi ska vara ninja turtles, iiii. jag är fan astagg.
däremot är jag inte ett dugg taggad in för allt plugga jag har....blä.
PUSS!

2010-11-27

sitter här och är klar och väntar på att fellan ska ringa. han ska nämligen komma och hämta mig. vi ska ha myskväll, och det kan behövas för min del. jag är så trött men ändå så myssugen. pussugen är jag också, blir en perfekt kväll. hoppas bara jag kan få fellan att kolla på peter pan annars blir nån dålig film och då kommer jag somna. men men jag ska nog allt övertala honom.
PUSS!



en rastlös maddis

written in the stars.

igår så åkte jag hem till emelie efter skolan. vi åt, pratade och fixade oss sen så hämtade vi upp camills sen så åkte vi iväg på festligheter. och där var det mycket trevligt. hihi.
klockan tio till halv två var det gymnastik träning idag och det gick bra. nu är maddis glad för det är tävling om två veckor. GÖTT. den enda negativa jag har att berätta kan väl vara att jag har ont i mitt knä. nicht gut.
bilder sen igår kommer som småning om.
PUSS!



här är enda bilden jag har sen kvällen :)

en jävel på kärlek.

var hemma från skolan idag. var vaken hela natten pågrund av mitt cphjärta. så var väldigt trött imorse så stannade hemma. ikväll är det uppethus och jag tänkte vara hemma från de också, men så ringde lilla emelie och ville att jag skulle rädda henne. så jag ska dit men inte vara på mina lektioner, hehe. nej nu ska jag börja göra mig iordning.
PUSS!

spökstad.

En dröm för dej, en dröm för oss som längtar
efter nån som håller om oss hårt
En lögn för mej, en lögn för oss som väntar
på svaret som ni aldrig kommer få
Tror du att kärlek är som sångerna vi hör?
En dröm för dej, en dröm för oss som längtar
efter nån som håller om oss hårt
En lögn för mej, en lögn för oss som väntar
på svaret som ni aldrig kommer få
Tror du att kärlek är som sångerna vi hör?
min lillasyster

mikrofonkåt.

idag efter skolan så åkte jag hem till världens bästa mormor, alltså min mormor.  mormor bjöd mig på mat och hembakat, mums! sen så fixade vi intervjun.
sen så har fick jag massa kläder av mormor som jag ska sätta projekt i! wiee är asglad. nej nu ska jag nog ner och kika film och mysa med mina vovvar.
PUSS!

jag tror jag tror på älvor.

felix är gos. mitt gos. allt jag behöver.
gjorde mig en uppmuntrar ask idag. min fina älvdosa som har legat i en låda med massa damm på, fick komma fram i solljuset idag. har skrivit ner saker på lappar som folk har sagt till mig och gjort mig glad. och lagt ner i asken. iiii.
PUSS!



2010-11-22

nyss kommit hem från skolan. eller aa badet kan man ju säga. vi badade ju sista timmen. var ganska kul faktiskt, hihi. nu så ska jag byta om till mjukiskläder sen åka hem till min man och ha myskväll. och ett plus är ju att vi är lediga imorgon så det blir en lång och skön sovmorgon, iiii.
PUSS!

en förtvivlad madelene.

sitter här och är lite  förtvivlad. hittar nämligen inte texten jag hade hittat som jag skulle tatuera. åh den som var så klockren...så hittar jag den inte. huhu ledsen maddis.
nej jag måste börja plugga nu känner jag. har sjukt mycket i skolan. dö.
PUSS!




lilla nemo sitter i mitt knä just nu och gosar.

2010-11-20

harry potter var bra tyckte jag. tror nästan den var bäst av alla filmerna som gjorts.
jag och felix har haft det så mysigt. gosi.
nu ska jag strax åka hem till min kära vän emelie och mysa.
PUSS!



harry potter!!!

nu har jag och lilla syster städat klart hela huset, jobbigt. så nu ska jag börja fixa iordning mig. ska på bio ikväll, harry potter. det blir med camilla, jocke, evve och emelie, wieee är super exalterad!
efter bion åker jag hem med fellan troligtvis. mys.
PUSS!

seven days a week

jag kan inte förstå hur jag kan vara så sjukt taggad inför att tatuera mig, helt sjukt. jag pratar om det varje dag i princip. jag sitter och funderar på det varje dag ivarje fall. hihi vilken liten nörd jag är. men att tatuera mig har verkligen varit något jag sett fram emot så himla länge. vet redan vad jag ska tatuera, vet många jag ska tatuera, hehe.
idag efter träningen, som gick super, så gjorde jag värsta goda kvällsmaten efter jag duscht. haha intresseboken anteckar. nej men serri jag har nog aldrig ätit så god kvällsmat!
kolla vad gott det ser ut! haha nej det gjorde det faktisk inte. men det var det.
* oboy
* hårdmackor
* papaya yoggurt med skivad banan och nektarin
*och min fisklever olja tablett
mumms



här får ni en otroligt charmerande bild på lilla söta mig, eller inte

fri.

hihi blev inge shaka rumpa, råkade somna. haha så typiskt mig. men men mitt liv går inte under för det. nej nu ska jag dra.
PUSS!



lilla lady.

gud vad trött jag var imorse. felix fick dra mig upp ur sängen för att jag skulle vakna. tycket inte om mornar kan jag ju lungt säga. nu sitter jag i soffan och gosar med tyra och nellie, eller aa har väl egentligen hela flock här runt mig. men dom andra ligger typ på kudden eller vi fotänden så dom räknas inte med som att jag gosar med, hihi.
jahapp vad händer idag då?
- jo vid halv sju ska jag iväg på afrodans och shaka rumpa. sen efter det ska jag hem till isabell och vi ska kolla på trolltider, wieee.
PUSS!

lips of an angel.

ska snart byta om, ska iväg på gymnastik träning nämligen. är taggad som fan! vi ska fortsätta med friståendet också, wiee. sen efter träningen så blir det att hoppa in i duschen sen åka hem till mitt fina hjärta. mys!
PUSS!

silent shout.

hejhejhallå. killen som ska ha shanti har nyss åkt. det känns bra att hon ska få bo hos honom, han är trevlig, hihi.
kan ju även tillägga att jag tycker det är lite skönt att hon har åkt. haha alla tycker jag är så dum när jag säger så men den som inte har en hel flock hemma med chihuahuor och tre valpar dessutom vet inte vilket liv det blir.
nu ska jag ut och köra lite är det tänkt. så vi hörs väl.
PUSS!






iiii, en bild på mig och hubert imorse. söööööt! kolla tungan, åh.

2010-11-14

gymnastik träningen gick super! vi fick börja träna på vårat nya fristående, det kommer blir super snyggt. pipen och jonna är så duktiga så.
tog mig en lång och skön dusch sen när jag hem sen så gjorde jag oboy och åt typ sju hårdmackor, mumms. nu sitter jag i soffan och har två små bäbisar i knät som ligger och sover. lilla shanti och kakis  ♥

måste även tillägga att jag saknar rebell hur mycket som helst. usch det är helt sjukt vad jag saknar honom. världens bästa häst det där! love u bäbis
PUSS!



godmorgon.

sov till klockan två idag, skönt. eller aa blev väckt av min katt gizmo, han stånga på mig och satt och stirrade på mig som han brukar göra när han vill att jag ska vakna. pucko katt, hihi.
ska snart köra till träningen, första gången jag ska köra i snö. wieeeeee. blir firstående träning.
PUSS!

måste även säga grattis till min vän patricia!





GRTTIS PARRIS ♥

min tänder, huhu

gaaaaaaaaaah jag råka trycka bak min ena nederframtand!!! alltså hur lyckas jag med allt. och jag får inte tillbaka den så nu står mina nederframtänder åt olika håll, en bakåt och en framåt. asfult. huhuhu vill dö.

uppdate.

fredag : gick hem till isabell och tillbringade kvällen där. kom några trevliga tjejer. vi spelade spel åt tacos och dansade. trevligt.
lördag : pappa kom och hämtade mig sen så åkte jag hem och åt pankakor med min familj. sen så drog jag hem till min bästa vän. vi har haft sykväll nämligen, hihi. kom nyss hem därifårn och nu har mamma gjort varm banan åt mig, mums. ville bara uppadatera lite. sen så kan jag ju även säga att min älskade felix kommer hem snart.
PUSS!



en bild sen i somras när jag och eddie tog oss en tripp till hjärtat ute på landet.

jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.

jag är trött men ändå inte trött, hur går det ihop? jag fryser och vill ha sommar nu. huhu varför bor jag i sverige för? dåligt beslut av mina föräldrar.
fellan har det bra han. vi skrev på facebook chatten idag och han berätta att han snorklar och kollar på fina fiskar och ligger och chillar järnet. kul. nej men är glad för att han har det bra och blir brun som en pepparkaka medan jag kommer se ännu mer ut som ett lik brevid honom nu. kul eller inte.
skulle egentligen pluggat järnet idag men somnade när jag kom hem så blev inge. sen så har jag lekt och gosa med mina vovvar.
nej nu ska jag ner och äta kvällsmat sen lägga mig så jag orkar upp! PANNKAKA IMORGON, TAGGA!!
PUSS!
en söt sommarbild på mig och bella som ligger i solen och chillerillar, gött.

socker.

igår kom första snön. jag hade lite blandade känslor om det, kändes ändå lite mysigt och så är det fint. men sen när jag kände hur sjukt kallt det var så sög de.
har en god nyhet att berätta! vi ska tävla den 11 december i gävle, wiiiiie.
just nu så sitter jag och äter en hårdmacka och fäller några tårar. camilla och robin gjorde slut igår och det känns så hemskt. fast det var nog det bästa. men ändå...
PUSS!

whatsername.

idag var det skola. fy helvete vad trött jag var. ville verkligen dö imorse, usch hatar den känslan. felix gick på planet klockan åtta imorse och drog till egyptien. fy vad fuskigt! men han lovade mig att vi skulle ha en bastumys kväll när han kom hem, hihi. blev fan arg på honom. fick veta igår att han hade en bastu...haha kul vi har varit tillsammans i 2 år och jag inte vetat om de.
kan ivarje fall berätta en god nyhet! jag ska utomlands jag med. fyfan vad gött! jag och min familj drar iväg den artonde till den tjugofemte december. är så jävla glad över det. behöver verkligen det.
sen så kan jag ju berätta att jag har varit och hälsat på min faster och mina söta kusiner idag. plus ätit thai.
PUSS!

bilder sen maskeraden.


maskerad.

var som sagt på maskerad igår. var kat von dee, hihi. jag och emelie fixade oss sen drog vi dit och hade det awesum!
åkte ner på stan sen. var faktisk ganska mycket folk på stan. men det var nog för att sean banan var här i lilla avesta. åkte hem med min man sen. vi hade det jättemysigt! fellan ♥
tyvärr så är det skola imorgon..medan felix sitter på ett plan påväg till egyptien när skolan börjar. huhu det är så synd om lilla mig.
PUSS!


rebell.

usch. ingen kan förstår hur mycket jag saknar min bästa vän. han som alltid stod och väntade i hagen på att jag skulle ta in och borsta honom. han som alltid kom galupperande när jag ropande hans namn. han som alltid gnäggade när han såg att jag kom. han som jag älskade så otroligt mycket..

Det jag ser, det jag hör
Vill jag ge till dig
Varje dag av ett liv som en del av mig
Dom sa,
Det kommar att bli bråk
Men aldrig skiljas åt
Ni är gjorda för varandra
Som natt och dag

Så fortsätt bara andas
Vi är större än det här
Vem har sagt att det är enkelt
Att alltid brinna och va kär
Men våra själar dom har blandats
Ja dom dansar här och nu
Så fortsätt bara andas
rebell

00.15

borlänge resan gick bra trotts allt. blev kanske min killigaste dag på länge men vad gör de? jag och tjejer har aldrig riktigt passat ihop.

när jag kom hem från borlänge så åkte jag direkt till min gymnastikträning, kändes gött att får träna igen. kanske inte var min bästa träning men det var skönt och kul. senare på kvällen kom fellan hem till mig och gosa.
idag så har jag kört till sala och tagit pass. året fulaste pass är utdelat till mig kan jag ju säga. fan vad jag skrattade när hon frågade mig om jag var nöjd med bilden. ugly betty säger jag bara.
sen när jag kom hem så har jag umgåtts med min kära vän emelie. vi åkte ner på stan och var ute och gick lite och kika lite och så. åkte och köpte lite grönsaker och dipp till idol gjorde vi också. allmänt mys.
nej nu måste jag gå ner och borta tänderna sen lägga mig för ska upp tidigt. ska ner med emelie på stan igen. fua och trixa lite. imorn äre maskerad också, wieeeeee.
puss och godnatt i förskott :*


2010-11-03

jahapp. imorgon så ska jag till borlänge men några puckon. undra om jag kommer överleva det här. ska dit med jonas, sebastian, mathias, albin och dennis, gud jag kommer dö. nej dom kommer dö. för jag tänker fortfarande kolla i alla affärer även fast jag är den enda tjejen, hiih. men men deras fel, dom som tog med mig. men det blir nog trevligt dom är ju ganksa trevliga dom där. haha nädå dom är trevliga.
ska dit och kolla efter nåt till maskerade på lördag som jag är supertaggad till.
fast nu så kom jag på vad jag kan vara utan att köpa nåt speciellt eller se för "spökig" ut. kat von dee, en utmärkt ide tycker jag! tror jag ska köra på de. hihi.
PUSS!



slampa.

jag är arg och ledsen på samma gång. jag blir tokig. irriterande. idiot.

leka fisk.

nu ska jag iväg till badhuset och försöka få min nacke och rygg att bli lite glad. blir den det så ska jag simma och leka fisk med min syster. får se om jag ska träna ikväll eller inte, får se hur jag känner mig. annars åker ja ut till min man och myser.
PUSS!



här får ni en jätteseriös bild på mig. adjö!

hur jag fick dig att älska mig.


Kylan blev min vän 
Min ursäkt för att gömma mig igen 
I musiken och Ziggy blev min bror 
När du fann mig satt jag hjälplös vid ett bord 
Jag som nyss föll till en obegriplig jord 
Du blev min räddning så obegripligt stort 

Att du vill vara min 
Att du vill vara min 
Att du vill vara min 
Att du vill vara min 

Du var aldrig rädd 
För dom som kallat mig "En skada redan skedd" 
Du är musiken och Ziggy han förstod 
Att jag som alltid varit stum behövde ord 
Jag som tvekat, jag som aldrig vågat tro 
Att jag har nånting så obegripligt stort 

Att du vill vara min 
Att du vill vara min 
Att du vill vara min 
Att du vill vara min 

Ett under att du ser mig 
Att du fortfarande ser mig 
Ett under att du ser mig 
Som någon som kan ge dig nånting 
Som får dig att vilja vara min 

Att du vill vara min 
Att du vill vara min 
Att du vill vara min 
Att du vill vara min 
Att du vill vara min 
Att du vill vara min

beeeeeeeeeeebisar.

jag och beckan har tråkigast i världen. vi är hemma och är hundbäbis vakt, tråkigt enligt oss. så vi ska hitta på nåt busigt. vi får la se vad det blir. ikväll ska vi ivarje åka och bada. wiee gosii.
PUSS!