tjugosjätte oktober

Torsdag är dagen till ära och jag jobbar hemifrån med skolan, vilket är så skönt att slippa åka i regn och rusk. jag började dagen med en promenad med hundarna sen bara tagit det lungt. På torsdagar är det Wahlgrens värld dessutom som jag älskar! Idag ska jag ner på stan sen och köpa någon fin tröja som jag ska ha på mig imorgon. Imorgon har jag redovisning för klassen sen ska jag på begravning. Morgondagen känns lite tung men samtidigt kommer det vara så himla fint. Nu ska jag göra mig iordning för ska hjälpa Linnea med hennes nya lägenhet och bjuda henne på mat. Puss 

tjugotredje oktober

 
 
 

tjugoandra oktober

 
 

tjugoförsta oktober

Hej!
Jag har haft en svår hemtenta för några veckor sedan och jag var helt säker på att jag skulle få göra komplettering på den, men jag klarade den! Så himla skönt att slippa tänka på den. Vi ska ha våran första salstenta om två veckor, nervöst. Räknar dock inte med att klara den då det är första gången och inte samma sak som hemtentor. Så summan av kardemumman är att skolan går bra och det känns rätt. Livet känns annars lite tungt då det har hänt mycket kring mina nära och kära. 
 
Igår var jag och fikade på elsas med Linnea och Sofia + Agnes vilket var supermysigt. Känns så annorlunda nu när Fia har barn, Linnea är höggravid och jag är inte ens i närheten, haha. Längtar så himla mycket efter Linneas bebis ska titta ut! 

ä l s k a d e s m å d j u r

 

femtonde oktober

 

tolfte oktober

 
 

h a p p y