kul liv jag har.

sitter hemma hos min man och väntar på att han ska komma tillbaka från sin träning. för när han kommer tillbaka så ska vi fortsätta kolla på prison beak, åh det är så sjukt bra! jag och felix ska kolla på alla säsonger har vi bestämmt.  så vi har ganska många timmar framför tv om man säger så, vi är på andra avsnittet på säsong ett så det kommer ta sin lilla tid. nej men nu ska jag försöka få tag på emilia för de går inte så bra...
puss!

100325.

min kära vän emelie sov hos mig inatt och de var mys! just nu så borde jag egenltigen göra klart mina en miljon historie frågor som ska vara inne imorn men de känns inte som att de blir nåt med de, hih. ska nog faktisk ta mig en ridtur på bebbe tror jag.
vid halv fyra så bär det av till hallen, blir träninge till halv sju. så vi ska ha lite fruktstund och så, mys! ♥
puss!

mys.

gårdagen var jättetrevlig! jag och felix blev upphämtade av lars och simon sen så åkte vi och hämtade camills sen så åkte vi till willys och köpte gottis. sen bar det av till robin, där vi hade buskväll och green day filmkväll. sen efter en stund så kom victor. vi spelade buzz också vilket jag vann på, hih.
nu sitter jag hemma hos camills med brudarna. vi har lagat mat och tittat på körslaget och ätit godis. nej nu ska jag vara social igen. ha det bra!
puss!


väntan.

sitter här nyduschad och färdig fixad, väntar på segfeeeeelix men han borde komma vilken minut som helst i varje fall annars får han gå, hihi. väntar även på att larsie ska höra av sig gör jag också. ett jävla mycket väntade tycker jag? men men dom båda borde komma och höra av sig så vi kan åka någongång. ha en bra kväll nu!
puss!

bakningsproffs på g!

vart på mentalsjukhuset idag med sp och det var inte så kul om ni ville veta. och dessutom så fick vi gå 3 jävla kilometer tillbaka till biomuseet, fytusan vad jag gnällde den biten och innan för jag hade ju typ inga kläder på mig så jag kommer vakna sjuker imorn..
nu sitter ja helt slutkörd hemma hos isabell, vi har bakat i fyra timmar. lite duktiga vi är och lite gott det blev! nej men nu ska ska jag övertala henne att vi ska lägga oss i soffan och kika en film.
puss!

uttråkad.

nu sitter jag här som vanligt..men jag har ialla fall gjort lite granna idag, stolt! jag har faktiskt tagit en ridtur med bebbe och det tyckte både han och jag var trevligt.
såg nyss att pipis anmält våran trupp till tävligen i söderhammar. det ska bli både kul och läskigt. men det går nog bra skulle jag kunna tro och mysigt som tusan kommer det också blir :´)
imorn så ska sp till säters mentalsjukhus och busa. vilket jag tycker är en helt underbar ide av skolan för så slipper jag gå i skolan, hihi.
nej nu hör jag att mamma frågar om min familj vill ha glass så jag ska ner och ta lite glass och tröka vidare för här lär det inte hända någe mycket spännande än de som händer nu och de är = inget .
puss!

måndag.

blev inge fotboll för att en viss pappa hade slängt alla mina fotbollsgrejjer..usch vill inte prata om de för så arg blir jag av tanken att man kan göra så.
sitter hemma hos felixen nu, han är och tränar så jag har hela hans hus för mig själv, hih. vet inte riktigt vad jag ska ta och göra. borde kanske plugga, men kul? nej skulle inte tro de. och idag så är det faktiskt ingen vanlig dag heller så blir inget nu ivarje fall.
felixen och jag har varit tillsammans i ett och ett halvt år idag, och jag är lika kär än i min bäbis.
puss!





gulligast i världen!


wieeee.

tillbringade natten hos älskling. vi spleade faktiskt guitar hero idag, och de var år sen vi gjorde de. hade väl tappat lite skills med dom kom tillbaka efter att jag fick spela lite, hih. vi busa, titta på film och myste typ bara men de föredrar jag så tummen upp för de.
sen blev det att träna jumpastik idag också, och de gick väl bra säg. har bara så sjukt ont i ryggen och kotorna i nacken...men men de går nog över.
jag och emilia sitter och taggar upp varandra tills imorn. för imorn så är det fotbollsträning, wieeeeee.
justja ska visa en jätte fin klänning som jag vill ha!
puss!



tänk vad fin till sommaren med bruna ben, åh den är så fin tycker jag

underbart!

nu har pappa äntligen fixad datan så jag har internet igen, yay! det är därför jag inte har bloggat på några dagar. men nu ska det bli ändring, eller aa om inte datan krachar igen. men de får vi la hoppas att den inte gör.
imorn äre matteprov, vilket suger! och jag kan inte ett skit. försökte lära mig igår när jag änd var hos mattesnillet men de gick inte så bra så jag gav upp gick och myste istället, hihi.
justja! för sisådär en kvart sen så bestämde jag mig för att börja på fotboll igen. jag ska börja nästa vecka. så nu är jag skitglad för jag har velat så länge med det här men nu har jag bestämt mig för att pröva köra igång igen.

och idag är det ingen vanligt dag för idag är det min bästaväns födelsedag! synd bara att hon är utomlands så jag kan inte gratta henne, men hon kommer hem imorn kväll :´)

hihihi timo räisänen kommer till pip också, underbart!

http://www.youtube.com/watch?v=FE0HG11H1sQ

hjärta.

gårdagen spenderades med hjärtat. 

idag så var jag hos väldens bästa mormor och busa ♥

nu så ska jag ner och äta godis med mami och beckan.
puss!



hjärtat mitt.

happyface.

idag har varit en riktigt bra dag må jag säga. fick vg+ på ett prov som jag egentligen inte skulle ha gjort, green day biljetterna är bokade och klara för att användas. och dessutom så ringde lisa nyss och sa att vi ska få åka till tyskland, wieee inte lite happyface jag har nu! hihi nej men nu ska jag gå ner och äta lite godis med systeryster. det får bli min tidsfördrift tills emelie kommer och hämtar upp mig. det blir att övernatta hos bästavän 
puss!

äntligen.

imorn så ska jag ha redovisning i samhällen med powerpoint, men de blir inge för min del. jag ska göra det på torsdag istället, hihi. men historian ska jag allt försöka få avklarad. nej nu ska jag gå ner och lägga mig i soffan med en fillt med min sjuka lilla vovve som har ögoninflammation, lilla nellan då ♥. de får bli de till den helt underbara serien desperate housewives som äntligen har börjat! så nu får det bli min vanliga gamla vana, att plugga på pauserna, hihi.
puss!

jag kommer vara i himmelriket.

har fortfarande inte hittat någon bokrecension om twilight...vilket suger! aja de firrar sig har ju hela natten på mig.
hihi men inte sörjer jag för att jag inte hittar de inte utan jag är taggad som tusan, ska nämligen på green day. de är helt jävla underbart! jag kommer gråta när jag ser dom, för jag har alltid velat sätt dom så ska jag äntligen få göra de, åh jag kommer vara i himmelriket :´)
jag ska åka dit med lars, camilla, robin och min söta felix som egentligen hatar dom, hihi gulligt tycker jag. 5 juli är det som gäller och jag ska nöta ännu mer än vad jag brukar göra, måste lära mig verkligen alla låtar!
puss!

plugga kanske borde vara nåt? men nja inte idag.

jadu vad ska jag säga, jo att jag har skit ont i ryggen. är nog sen träningen idag. träningen gick väl sisådär men de va roligt som alltid och de får mig alltid på bra tankar. men lite massage nu skulle ju inte vara helt fel om jag säger så.  jaja nu ska jag inte klaga mer om de, hihi eller jo jag har mer att klaga om. plugga är överskattat tycker jag. jag har hur mycket som helst att göra, men gör jag de? -nej. jag får skylla mig själv men just nu så tänker jag inte göra de fast de är prov imorn men jag kan göra det en annan dag säg. men måns får skylla sig själv att jag inte vill göra klart de för jag förstår ju inte ens frågorna hur ska jag då kunna svara på dom? de är ju värsta cp orden med osm man aldrig har hört talas om ju.. nu när jag ändå håller på och gnäller så kan jag väl säga att folk borde skriva bättre recensioner på intenet så jag kan få ett hum om vad jag ska ha läst! aja den som har lusta att skriva en bok recension om twilight kan ju säga till:)
puss!

termosen erik.

i fredags så fick jag äntligen träffa min felix, inte lite mysigt de va.
igår så va det en hej dundrande trevlig kväll säg. mycket dans och lekar så mycket skratt blev det också. buggskills hade vi till och med, och termosen erik fick också vara med. sen så fick han ett finare namn "madde&emelie" hihi.
jag och emelie skulle faktisk ha åkt skridskor idag men vi svek. men de får ta och bli  en annan dag.
nej nu ska jag byta om och försöka ta mig  till jumpastiken sen ikväll så ska jag försöka plugga lite för de behövs om man säger så..
puss!

dramadrottningen.

igår de blev det först en jätte lyckad kväll, men sen så blev den inte lika lyckad men men sån är livet. lite bilder blev det, så dom kommer sen när jag lagt in dom på datan.
just nu så sitter jag hos moster vi firar henne för att hon klarat skolan och allt. nästan hela släckten är här, vilket är jätte trevligt!
ikväll så ska jag äntligen få åka ut till min felix, de va ett tag sen och de känns i hela kroppen. så jag ska i alla fall ha en bra dag  och natt, hoppas ni andra också får det.
puss!


tagga, tagga, tagga.

igår så var jag till borlänge med isabell. hon tog en insdustrial och jag följde bara med som sällskap, men bra sugen på att pierca mig va jag allt. men de får vänta till jag har lite pengar i fickan som sagt.
idag så skulle jag egentligen joinat emilia till stockholm, men eftersom att jag är en fattig lapp så blev det inget. men vi ses ikväll i varje fall så hon dör inte av det. för ikväll så är det partajja som gäller för min del, inte lite taggad jag är! aja nu ska jag packa ner lite kläder och slänga i klackskorna i väskan och fara till emelie och fixa mig där sen så åker vi nog till emilia och gör slutfinishen där.
puss!


hoppas alla får en trevlig kväll för de ska defenetivt jag ha!

vi här bak i bilen.

kom hem för en liten stund efter lite bus. de va trevligt att åka till donken med lite trevligt folk tycker jag, satt och sjöng och halv dansa lite i bilen gjorde vi också. sen så följde jag och emelie med robin och camilla. jag kom på att vi är som deras små barn :´)
nej men nu ska jag krypa ner i sängen med min kära kissemisse, han är min tröst nu när felix är i sälen. ni får sova så gott för de ska jag försöka göra.
puss!

snövädret stoppar mig inte.

nu sitter jag här nydyschad och nysminkad och är nästan klart för avfärd. tog nyss en barbacka tur på bebbe så han  inte ska känna sig så ensam sen pyssla jag lite med honom så han blev glad. nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bil sju så jag kan få åka till donken nångång, larsie kommer och hämtar upp mig så jag lär vara i tid. nej nu ska jag ta och klä på mig så jag är helt klar. vi får se hur kvällen slutar, men trevlig blir den nog.
puss!