tjoho.

igår så var jag och min familj och kikade på två hus. båda var jättefina men det ena var så jäkla stort så vi vet inte riktigt om vi behöver sådär stort. men det andra ska vi lägga bud på så vi får vänta och se hur det blir, hih. sen efter visningarna så åkte jag ut till flelix och myste.

idag så följde linnea med  mig efter skolan och skulle låna lite kläder till valborg. sen så följde hon med mig till badhuset. haha lite kul vi hade!
puss!



någon gammal bild på mig och linnea, pussie.

lyckat.

haha ibland förstår jag inte hur jag orkar med mig själv. idag har jag verkligen inte fattat nånting och jag har snubblat på allt och inget..haha. träningen idag gick super! och idag var det premiär på ugly betty, så gissa om jag hade happyface idag eller?!?! men i varje fall. när jag kom hem efter träningen så hade mamma skrivit under dagen att hon tagit ner rebell till sommarhagen så jag kikade in i den när jag åkte upp till gården men vad såg jag? -jo ett staket som var sprängt och en häst som inte stod där..och jag fick damp och panik samtidigt. jag hade verkligen inte tid med att leta efter en häst en sån här dag. men när jag klev ur bilen så såg jag rebell galuppera en bit bort hemmåt. sen när han kom upp på gården så sprang han fram till mig och gav mig en hästpuss, wieee! sen sprang jag in och kika på ugly betty sen desperate, bästa kvällen ♥
nej men nu ska jag börja plugga på mitt samhällsomprov, yay...
puss!


subtropiska öknar? cykloner?

sitter här med mina geografi böcker och försöker läsa lite i dom för har prov imorn...men de får vi se hur det bli mer de, hih. gymnasikträningen gick bra, åh jag blir så glad när jag är där med min puckade tjejer! men jag blev astrött av träningen så jag orkar inte skriva något intressant. eller jag har inget intressant att berätta i varje fall. eller jo! vi ska kolla på huset på onsdag, wieeee.
puss!



hih min fina klocka som jag fått av älskling :*

this is the life.

igår så var jag på grillkväll hos adde, han fyllde nämligen atron år. så grattis till honom. jag hade det trevligt och det kom jättetrevligt folk så de var en toppen kväll.

idag så gick jag upp astidigt, klockan halv sju, vilket inte är min grej...men men i alla fall så följde jag med mamma och pappa på hundutställning i västerås. och jag gick med bella och hon var jätte duktigt! hon brukar knappt vilja gå annars men idag så var hon jätteduktig, jag blev så stolt över henne så.

nu sitter jag här och ska snart ta mig en dusch sen så ska jag sätta på en film och vänta på att felix ska säga till när han vill att jag ska cykla och hämta honom. kommer bli sent har jag en känlsa av, men vad gör jag inte för gullis.
puss!



såhär så jag ut när jag var på grillfesten.
hög boll, rosa puffig kjol, svart tröja med låg rygg.




såhär såg jag ut idag.
ska föröska lägga in en video när jag ställer ut bellsi för den som bryr sig :)



världens finaste låt.

when it's time - green day

Words get trapped in my mind,
Sorry I don't take the time to feel the way I do.
Cause the first day you came into my life,
My time ticks around you

But then I need your voice
And the key to unlock all the love trapped in me

So tell me when it's time to say I love you.

All I want is you to understand,
That when I take your hand, it's 'cause I want to.
We are all born in a world of doubt
But there's no doubt,
I figured out...
I love you.

I've been longing for
All the losers that were meant to take the time to say,
What was really on their mind, instead
They just hide away

Yet they'll never have
Someone like you to back them and help them on the way.

Or tell them when it's time to say I love you.
So tell me when it's time to say I love you.

avestagymnasterna.







här kom några bilder sen tävlingen :)

ojojoj nu har jag mycket att skriva om.

fredags - då hade jag sovmorgon till tio i tre så jag passade på att sova ut. sen så tog jag mig en ridtur på bebbe sen så duscha jag och platta håret och sådär sen åkte jag och mami och åt på kina, asgott! efter skolan så åkte jag hem och chilla lite sen så tog jag mig en cykeltur till adde och umgicks lite med han, viktor och johannes. sen efter sisådär en timme kom fia och linnea. tjejerna och jag begav oss sen till hbns brors lägenhet där det fanns trevligt folk. sen insåg jag att jag verkligen inte orkade cykla hem så då följde jag med simme och felix för jag skulle egentligen åkt med bäbis, men emelie kom fortare så jag åkte med henne sen sov hon hos mig. <3

lördag - gick upp klockan fem och satt på mig kläderna och satt upp håret sen bar det av till söderhammar där vi avestagymnaster skulle tävla. och vi vann, lite grymma vi är tjejer! och det roliga var att vi fick asbra poäng. wieeee bästa gymnsatik tjejerna. <3
sen när vi kom så hoppa jag in i duschen sen klädde på mig och packa och åkte ut till älskling.

söndag - vakna hos min sötnos, sen så typ myste vi hela dagen.

måndag - idag alltså. jag och felix var upp till fyra inatt så jag var ganska så rejält död imorse..men sen när jag kom till skolan blev jag pigg som en lärka. hih hade inge tyska och ingen geografi så vi slutade tidigt idag. hurtig som jag är gick jag ner på stan och beställde klippning och färgning/slingning, sen så gick jag och hämta min kära cykel karin och cyklade hem. nu sitter jag här i min sköna soffa med en liten bella i knät. mami och linda fråga om jag ville följa med till badhuset och det vill jag visst så måste gå nu.
det kommer bilder sen ikväll sen tävlingen.
puss!

made.

idag har jag varit hemma och varit sjuk, hih. jag hade tänkt mig att det skulle vara en "ta igen dag" med skolan men de blidde det inte kan jag säga. jag har bara legat och myst med min vovvar och kollat på made på MTV, och jag grinade till de. och jag har aldrig grinat till nånting på tv, men idag gjorde jag det. hih känner mig stolt över det också. snart ska jag bege mig till hallen och hämta min mysoverall, yay.
puss!



hih slänger in en bild på en av mina vovvar, lilla pennie :´)

nicht gut.

jag känner mig sjuk och det är inte bra. men jag ska nog vara hemma imorn, hehe. skolan har varit sisådär eller vi hade sovmorgon och två lektioner så det var ganska så chill, vi sluta kvart i två så okej det var väl en bra dag. jag och fille tog oss en promenad efter skolan ner på stan sen så gick vi på våra bussar och åkte hem. nu så har jag sovit i två timmar och haft mamma tns-maskin och den som inte vet vad det är så kan jag säga att det är en maskin som ger stötar i musklerna, asskönt när man har ont i kroppen eller träningsverk!
nej men nu ska jag ta in rebell sen så ska jag åkt till isabell och hjälpa henne med hennes hår.
puss!


iiiiiiiiiiiiii

haft gymnastikträning idag, sista innan tävlingen som är på lördag. aah börjar få lite panik över det. men men det ska nog gå vägen. ialla fall så hade vi på oss våra fina dräkter idag, happyface! fast vi ska köra på pipis fula sätt och ha strumpbyxorna över..men men vi hade ingen rösträtt englig pipis om detta, haha. nej men nu ska jag lägga mig och försöka sova och justja jag har ju min bästa vän imorn -sovmorgon. yay jag älskar mitt liv ibland. tänkte cykla till skolan men har ju inget lås till cyklen för att några cpungar snodde min cykel i somras som jag fick tillbaka sen. haha lite jag vann över dom! nej men sov gott.
puss!

killar...

jag förstår verkligen inte hur killar tänker ibland och hur dumma i huvvet dom kan vara. visst det kan tjejer med, men killar är bra underliga dom. hih ville bara säga det så alla vet att jag har nåt emot både killar och tjejer. hah bra det låter. ha en bra kväll.
puss! 

sova kanske?

jadu, jag ska till skolan imorn , så jag borde ligga i säng om jag inte ska försova mig, men jag är inge trött så det blir inget än. hänt lite saker både -bra och -negativa saker.

bra - vi har hittat ett jätte fint hus som vi ska åka och kolla på. och jag hoppas verkligen vi flyttar dit! :)

dåliga - jag skulle beställa två klänningar som jag velat haft länge, men tror du inte dom är slut när jag ska beställa..irriterande!



slänger in en bild på älskligstotte som skulle blivit tio år idag.
saknar dig min lille vän..

nervöst.

så nu har min deperition gått över lite granna. jag har vart hos min älskling hela helgen och det har varit så mysigt! och vi är klara med säsong ett nu, wiee.
jumpastikträningen gick bra och det är tävling nästa helg. inte liiiite nervös jag börjar blir. nej men nu ska jag ta mig en dusch och lägga mig och chilla lite. ha en bra kväll för det ska jag ha. det är ju min sista lediga kväll innan helevetet börjar igen...
puss!


allt är så kul.

jag ska inte bli gammal har jag bestämt jag vill inte bli de. jag ska supa skallen av mig utomlands och dö lycklig och jag ska inte jobba ihjäl mig och gifta mig och få jobbiga ungar som skriker. och att ha en man som styr mig blire inte heller . ska det vara något så ska vi göra allt tillsammans sen dö lycklig.
puss!

deppdag.

jag är trött och deprimerad. emilia frågade mig om jag ville följa med henne på fest men eftersom att jag ska bli en duktig flicka så sa jag nej. vilket jag aldrig brukar göra när det gäller fest. aja tur att det är desperate idag annars hade jag dött.
puss!



what doesn't kill you makes you stronger.

småsött.

kom hem från emilia för en stund sen, vi kika på arn och åt godis och myste bara. trevligt!
har nyss ätit mina stuvade makaroner som jag gjorde när jag kom hem för att jag fick ett sug på de men jag ångrara mig nu att jag åt de för nu känner jag mig äcklig.
jag vill inte sitta här, jag vill inte gå här ifrån, jag orkar inte prata, men vill inte vara tyst, jag vill sova men ändå inte, jag skulle kunna börja böla men jag orkar inte. äh ska vara tyst nu och gå och lägga mig och kolla på nån sorlig film.
puss!



slänger in en lite småsöt bild på mig och pluppie ♥

min första cykeltur (Y)

gårdagen var en bra kväll det. jag hade träning i två timmar sen åkte jag dirket till isabell efter träningen. sen så kom det lite trevligt folk. vi spelade spel, lagade mat och busade och skrattade. sen så fick jag min första cykletur inatt också, jag cykla hem klockan två på natten, de va inte alls läskigt kan jag meddela.
nu sitter jag och äter sån där glass som ser ut som en båt, asgott! men jag ska fixa mig strax för jag ska till emilia och busa. hih jag sa för typ en timme sen att jag skulle komma om en timme, men jag är ju jag så hon får chilla. det är faktisk min livsstil att vara lite sen :)
puss!

rödbrunt.



jag har bestämt mig för att jag sa färga mitt hår rödbrunt sen så ska jag ha lite olika slingor i, hoppas det blir som jag vill nu. asfint hår hon har på bilden!

bus.

i torsdags så busade jag med emelie och fia. vi åkte på någon fest i brovallen, kände typ inga men de va askul ändå tyckte jag. jag och fia vi dansade typ hela kvällen, hih man blir så glad av att dansa när man festar tycker jag. emelie sov hos mig under natten också.
på fredagen så ringde emelie och väckte mig, hon ville att jag skulle följa med henner ner på stan. sen när vi väl kom ner så upptäckte vi att inger var uppet och då blev vi ju super glada om man säger så...så vi satt och vänta i sisådär en och en halv timmer på skjuts för att det inte gick några bussar. kul!
när vi väl kom hem så la vi oss och kika på en asbra film, sen så fixade jag mig och åkte ut till älskling. vi åt middag och påskgodis sen så har vi nött prison breakm, wiee.
nu sitter jag hemma hos emelie och peppar henne för hon ska bort idag, hehe. men men ha en bra kväll så får vi se vad jag ska hitta på för något.
puss!

medusa.



de är så sjukt snyggt att ha hål i överläppen, jag är assugen på att ta hål där!
vi får se hur jag ska göra, måste få tänka på saken ett tag till så jag inte ångrar mig.

påsklov.

idag har vi haft filmdag hela dagen i skolan och de va min stil de, tummen upp! sen efter skolan så följde jag med joanna ner på stan och gjorde min första fika på stan, yay.
sen idag så följde jag med mamma och köpte påsk godis och så  köpte jag en asgod bodey lotion. sen så hämtade vi upp isabell som jag har busat med hela kvällen. men ska krypa ner i sängen nu, god natt.
puss!