söt.

igår när emelie kom så ville vi höra nåt busigt. så vi tog oss en varsin cykel och cykla hem till felix och hämta en bikini som är min som hon skulle låna under p&l. vi cyklade alltså samnlagt 2,8 mil igår! liiiite duktiga vi kände oss när vi kom hem och dog hemma hos mig, hih.

sen så åkte emelie hem för hon skulle upp tidigit och jobba..så jag tog mig en dusch och åkte ut till felix. sötaste nelly är här! jag har lekt med henne medans felix har vart på synundersökning. hon sa såhär till mig när felix var borta.

-bor du här?
-nej, jag bor på ett annat ställe.
nelly tittar lite fundersamt på mig och säger ;
-jaha..men varför bor inte du här för?
-för att jag bor hemma hos min mamma och pappa :)
-okej..men han som bor här vad heter han?
-menar du felix?
-aa han som satt där du satt nyss.
-jaha, vad är det med honom?
-är han din kompis?
-hih ja han är min kompis.
-brukar nu busa?
-hih ja det brukar vi :)

alltså hon är så söt så jag dör! hih nej nu ska jag försöka få med mig felixen att gå och bada vid sjövik.
puss!

fixat&donat.

idag har jag varit flitig och gjort mina ramar fina till mitt rum.
fick en sommarpresent av pappa imorse, haha gullig. ett lila headset, becka och pappa hade sönder mitt förra så jag har varit utan ett tag men nu har jag ett nytt och fint.
ska ut och sola nu sen kommer emelie förbi mig en stund efter jobbet.
puss!


hej.

blev en hemma kväll igår. felixen kom senare och myste lite med mig. vi la oss kanske fyra, så vi var ganska så rejält trötta imorse. idag ska jag bara ta det lungt och umgås med min familj.
puss!


bridge of terabithia.

blev inge att åka till dennis stuga. så jag ska lägga mig i soffan med vovvarna och kolla på en av mina favorit filmer, nämligen bridge of terabithia. åh den är så bra, jag rekomenderar den starkt! sen så kanske min älskling kommer och pysslar om mig, hihi.
puss!





midsommar.

gårdagen var härlig som tusan. började dagen med att krascha med emelie på min fina rosa cykel. hah. senare så åkte jag med min familj till donken och åt glass. vi tog med oss eddie och tyra, folk skratta åt tyra, TASKIGT! hon är ju sötast punkt slut.

sen så åkte jag till emelie och firra mig. sen så åkte vi till johanna e och parta. vi var där i kanske en timme. haha jag har en tendens att dansa bugg när jag fått i mig lite och det gjorde jag igår som bara den, buggmaddie! sen så fick vi skjuts till skogsbo. vi blev hämtade med cyklar av crille och lilja, sen så åkte vi till majjan och forsatte festandet. sen så blev det lite mycket för mig och jag mådde inte så bra. men vi gick i alla fall hem till crille sen. blev bärd ända dit av jb, hih.

nu ska jag kika på en skräckfilm med beckis och mami, sen så ska jag firra mig och åka ut till dennis stuga och mysa lite. ha en bra midsommar.
puss!

HAHAHA.

emelie ringde och väckte mig imorse..då var jag ju pigg och gla kan man ju säga. haha. vi tog iallafall min cykle och skulle cykla till stan. det börja med att vi höll på att köra rakt in i ett träd för att emelie är så dålig på att cykla, men vi klara oss. men sen när vi kom ut på vägen och så var det som ett grus hål och jag sa "kör inte i de för det är assvårt att hålla balansen i de" vad tror du emelie gör? jo kör rakt igenom det och tappar balansen med cyklen och vi flyger av cyklen och stoppar trafiken, hehe. liiiite ont det gjorde men som vanligt så har nog inte jag någon "ond-smärt" för jag börja asgarva som vanligt. aja nu så har jag bestlutångest...vet inte hur jag ska göra ikväll, men det får bli vad jag känner för. nej nu ska jag ta mig en tripp till hedemora och köpa glass med familjen.
puss!



har typ inga bilder på mig och emelie för att hon hatar att vara med på kort, men här är en bild sen en kväll som är värd att minnas.

sjukis.

jahap, nu har man gått och blivit sjuk. inte så kul nu under sommaren...men men. idag ska jag bara vara hemma och försöka bli frisk. jag hade fått för mig att jag och min familj skulle åka till nån stuga som vi brukar göra under midsommar, men icke sa nicke. det skulle vi tydligen inte göra den här midsommaren. så jag ska umgås med dennis och dom vid hans stuga tror jag. vi får se, måste bli frisk också. nej nu ska jag lägga mig i solen och få lite energi. och förhoppningsvis så kommer felixen över med min bok, HOPPAS!
puss!




mysigt.

igår så var jag till tanläkaren. hade superfina tänder sa hon som kolla min tänder, hihi. sen så åkte jag och mami till körskolan och skrev in mig och allt sånt där man måste göra. sen så åkte jag ut till bäbis. vi satt ute hela dagen och sola och grejja. felix lärde sig jonglera den jävlen..sen lekte vi med louise och hennes kompis hedvig och busa med kurt och mysan, louise marsvin och kanin. hihih mysigt.

sen idag så har vi inte gjort nåt speciellt mer än att steka. sen så åkte felix på hanlderarkurs. så då tog jag och louise cyklen och åkte ner till sjövik och bada. mitt första dopp faktisk, hihi. nej nu ska jag laga mina supergoda nudlar med grönsaksbuljon till, mums!
puss!



felix hade lite kul på mig medans jag sola, gullet ♥

skojsigt.

det var mysigt på holmen med pau och emilia. vi satt där med alla mygg och arabbarn runt oss, MYSIGT! sen så blev vi hungriga så vi tog oss en promenix till pizzahuset och åt lite pizza. sen så åkte vi till donken, hehe.

måste visa en rolig sak emilia skrev till mig nyss, HAHA.

maddie. säger:
hihi gör du nu då?

emilia säger:
lyssnar på musse, durå?

maddie. säger:
hahaha här med :D

emilia säger:
najjjjjjjjjs' :D
musse=musik alltså, så du inte tror att jag lyssnar på musse pigg hahahah  

maddie. säger:
HAHAHAAHAHHAHAAHHAAH
alltså jävla cp
tror du jag är helt efter eller
alltså ååååååh
hahahaahahah
du är ju störd!!!!!!!!!

emilia säger:
hahahahhaa ja men du är ju lite som du är ;)

puss!

holmen.

nu ska jag dra mig ner på holmen med en filt och mysa med emilia och pauline. ska bli mysigt! får se hur kvällen slutar men det blir nog g8.
puss!

god natt.

nu ska jag gå och lägga mig och läsa min jättesorliga bok som jag börja läsa idag. och har redan läst halva boken. godkväll allesammans.
puss!



vill bara tillägga att min syster är finast. tyra är inte så tokig hon heller, hihi ♥

äcklig.

usch, jag känner mig äcklig och ful. jag är hungrig hela tiden eller nej det är jag egentligen inte heller jag är bara sugen på nåt hela tiden. nej ingen bra dag idag. jag har haft möjlighet till att åka på båda lan och fest. men jag har ingen ork i kroppen. även fast jag har hur tråkigt som helst så gör jag inget åt de...äh ska sitta här och fetta mig idag med så är det bara.
puss!

she´s the man.



bröllop..

lekte med min älskling ett tag igår. hah jag ramla i gräset och bev helt lerig ocg fick grönnska på brallerna. konstigt att jag skulle kunna lyckas med nåt sånt?
sen när han åkt så cykla jag till isabell. vi målade om hennes badrum, det blev finfint. sen så höll vi på att dö också. solarium kan vara farliga måste jag säga. klockan halv nio imorse så bika jag hemmåt, haha fytusan vad trött jag var då. trodde jag skulle somna när jag cykla.

just nu är jag irriterad. jag vill seriöst bara slå ner kronprinssesan och hennes fjant till kille..åh deras bröllop ska verka så viktigt och det är ju så kul att dom ska gifta sig och blablabla. jag skiter fullständigt om dom ska gifta sig eller om dom ska på begravning. deras bröllop är ju tydligen så viktigt att alla bussar och tunnelbanor är inställda på grund av deras cpbröllop..åh jag blir så irriterad på sånt här!



höhö.

jadu jag har väl inte så mycket att berätta. men idag så var jag iallafall på stan en stund med emilia och camills. vi åt lite på thai och grejja lite med felix present, hihi. sen så bika vi hemmåt. jag fortsatte raka vägen mot emelie och var där en stund. sen så cykla vi hem till mig och har lekt med hundarna och vart ute och gott med dom. haha emelie är typ kär i tyra. nu så sitter vi i min säng och kikar på bilder och skrattar åt hur man såg ut förrut. snart så kommer felixen hit, det ska bli mysigt.
puss!

sommarväder.

vakna av att bella låg och pussa på mig, hihi. sen tog jag med mig alla vovvarna och gick ut och la mig i solen med beckan. vi har legat där i några timmar nu, skönt som tusan. lilla tyra har legat på min rumpa och sovit och sola. haha hon är väl för söt. sen när jag vände mig då låg hon på min mage och lekte med mitt navelsmycke, haha busvovve detdär.

sen så har jag försökt lärt becka att stå på händer och hjula. jag ska allt ha lärt henne innan sommaren är slut. om typ en timme så ska jag cykla iväg till stan och möta upp linnea och camilla sen ska vi cykla och köpa glass. gott! jag ska nog ta med mig eddie och bella i hundkorgen som mamma har köpt till cyklen, hah. men det tycker dom bara är kul så ja ingen skada skedd. nej nu ska jag ta mig en dusch.
puss!


SÖTA!

hih kolla vad jag hitta för sött, bokringar. hur gulliga som helst tycker jag. var bara tvungen att visa för dom var så söta. en bra present kanske? ja det tycker jag. så kan man skriva gulliga saker i boken man ger bort. åh smart!
puss!


15 juni.

jahap, jag har inte så mycket att berätta mer än att jag älskar att ha sommarlov! jag har spenderat två dagar hos hjärtat. han är verkligen den bästa som finns, jag vet inte vad jag skulle göra utan honom.
ja vad mer kan jag säga..jo att vi har fått hem en valp, hihil. tyra heter hon och hon är supersöt. men eddie är bra söt han med. slänger in lite bilder.
puss!







söööööta!

12 juni.

åh jag blir så arg på mig själv ibland. jag har tagit kort med min kamera och dom bilderna vill jag lägga upp här, men jag har glömt vart jag har lagt sladden som man för över bilderna med..kul!

men men idag har det vart en händelserik dag. dagen börja med att jag vakna av att eddie låg och slicka i min hand. hihi glad jag blev då. för han har inte tyckt om mig men idag så ändrades de, hihi. men i varje fall när jag skulle ut med hundarna så hittade jag en lite fågelunge. hur söt som helst! en jätteliten pippibäbis som satt vid en trädrot. så djurvän som jag är så tar jag upp den och tänker mata den, men ville visa becka den först. medans jag vänta på henne så hitta jag en till. och inte nog med de becka hitta två till när hon kom ut. så där stod vi med fyra pippibäbisar. vi tänke att vi skulle ha dom i en bur som vi har under natten så kunde vi släppa ut dom imorgon bitti. för katterna hade fått syn på dom tvärr.

sen när vi har fixat bur och allt så går vi ut igen då hittar vi två till, så alltså sju bäbisar. när vi ska lämna dom andra två så följde min katt med utan att vi såg honom. så då händer det hemska! han ser bäbisarna och spana in min bäbis som jag döpte till herbet..fjunigast och tjockast. han sticker in tassen och får grepp om bäbisen sen så biter han av huvudet. jag och becka fick typ en chock när hans huvud trillar av...men vi får ut katten och fixar en säker plats till dom andra och tar med min mördar katt in.

hih sen så bar det av på middag hos mitt födelsedagsbarn. han blir ju nämligen arton år idag min älskling! grattis bäbis. PUSS!

tog med vovvarna dit, dom blev populära kan man säga. en assöt tjej som hette nelly var där. felix systers killes barn. SÖTAST! nej men det var allt jag hade att berätta. eller nej jag bada eddie idag också, he loved it.
puss!

mygg....

kom nyss hem från en tur till tjänsjön. camills kom hit sen så cykla vi till tjänsjön för att möta mathias och albin. dom ville busa. så det gjorde vi. men de ville myggen med så vi cykla till en fotbollsplan och spela lite fotboll och hjula och sprang ifrån myggen. sen så tröttna vi på de och jag visa mitt hus som jag ska flytta till sen så fortsatte vi till en asrolig lekpark som finns där. den har en snurra som går skit snabbt som man är flera som åker och snurrar. så den åkte vi typ hundra gånger. sen när camills åkte hem så vill vi andra fortfarade vara kvar och busa. jag hängde lite knäväck medans mathias skulle vara så duktig och biffa sig med att träna..orka. albin satt bara och skratta åt oss. sen så ville jag gunga, men inte tusan skulle jag gunga som vanligt folk. utan jag skulle trycka ner rumpan i däcket. satt där ett tag men sen när jag skulle ur det så fastna ja! och ingen hjälp fick jag heller av dom andra två...men tillslut så hjälpe faktisk matte mig. hihi nej nu ska jag borsta tänderna och ta med mig lilla eddie och sova.
puss!

skolavslutning.

idag så var det skolavslutning då. kändes skönt och betygen blev jag nöjd med. bättre än jag trodde.
satt i aulan och lyssnade på musik och en jättefin dans...pinsamt.

idag är det ett helt år sen det var bal för mig. det var en bra dag det. idag så ska jag faktisk pallra mig till åvestadal och titta på niornas bal. så vi hörs, ska fixa mig med emelie nu.
puss!

eddie ♥

åååh han är min lilla prins! vi har myst hela natten och idag har vi vart ute och gott hela dagen typ. hihi kanske inte så intressant att höra, men det är min blogg och jag är så glad på min hund så det skiter jag i.
PUSS!








glader.

idag har det vart en chilldag. vakna runt halv tio sen så gick jag upp typ tio och tog mig en dusch sen skällde jag på becka för att hon tagit min cykel utan att fråga. så hon fick cykla hem med den så jag kunde komma till skolan, hehe. men det var hennes eget fel. hon borde ha frågat!
sen så har vi inte gjort nåt i skolan. sen så följde jag med emelie ner på stan och hjälpte henne med studentpresent till carl. och det blev så bra så!

ska snart åka och hämta mamma från tågstationen. och hon kommer ha med sig min vovve, eddie! iiiii jag är så glad!!! han ska få mysa med mig inatt och imorgon bitti.



sööööt! hahah han ser lite mongolid ut men därför han passa mig, hihi :´)

göteborg i mitt hjärta säger jag bara.

okej min helg har vart så jävla bra! jag orkar inte skriva allt vi har gjort så jag lägger in bilder istället. en bild säger ju mer än tusen ord så.

















kort sammanfattning.

bland av det bästa jag gjort i mitt liv.
green day var bäst.
underbara människor hade jag som sällskap.
min pojkvän är gulligast.
PUSS!

joannapanna.

idag så var jag på stan med joanna och camills. fick med mig lite smått och gott hem. sen så åkte jag buss till krylbo och gick hem till joanna och det var så långt så jag trodde jag skulle dö. hon bor liksom vid åsebo. åh hundra mil! men det gick bra, tog bara 55 minuter för oss, hih.
sen efter ett tag kom camills och då gick vi ut i stallet och mocka och fixa sen så red joanna. dutti flicka! sen så gick vi in och åt godis och slinga joannas hår. vi hann dock inte se resultatet för vi skulle iväg och hämta ut våra väskor i hallen. jättefina, vi fick även en vattenflaska från tea sportia som det står ens namn på. FIN!

nej men nu ska jag försöka förstå mig på lite matematik. har nämligen mitt avgörande matteprov imorn som avgör om jag får g eller inte i min matte a kurs. kul att jag fattar nåt då. nej inte speciellt.
puss!

trevlans.

okej idag så försov jag mig, hihi. när jag väl kom till skolan så satt jag mig och sola. sen så kom camills, ewe och joanna och sa att vi skulle ner på stan och äta på kina. asgott och asmysigt! sen så hade vi lite matematik sen idrott. vi körde en asrolig lek. och vi fick prata med thord om hur man låg till och jag har tydligen vg på alla grejer vi gör. haha blev ganska så rejält chockad. men men det var ju super bra iallafall.

sen så gick jag, camills, ewe och robin ner på stan igen. robin skulle äta på thai så vi joina sen så gick vi tjejer ner på stan och kikade efter sommarkläder. sen så blev det gymnastikträning. sista träningen var det...men vi börjar igen i juni.

imorn så ska jag slinga joannas hår sen så ska jag åka och hämta ut min väska som har blivit färdigtryckt. och på torsdag så ska emilia med mig hem för att rida min kära ponny. hah kan bli roligt att se vad han ska hitta på för bus med henne. senare så ska jag ta med mig all min packning och dra mig hem till robin för där ska vi alla sova. jag, felix, camilla, lars och robin då, för vi ska ju somsagt på självaste green day. hih nej nu ska jag duscha men ha det så bra.
puss!