uppsala.

idag var jag ju som sagt i uppsala med mamma, moster och emelie. det var jättetrevligt. gudars var vi har skrattat. var först på sjukhuset med mamma, det var ju inte så jättekul. men hon behöver stöd så följde med. sen så tyckte mamma så synd om mig och emelie så hon tog med oss till uppsala så vi kunde shoppa. blev lite grejer faktiskt. ska faktisk visa vad jag har köpt. haha jag som tycker sånt är så töntigt om man inte är modebloggare...men men jag känner för det nu så då ska jag göra det. för det är min blogg.
puss!



kan ju tillägga att jag blev lite ledsen idag. jag kan inte ha tjejbraller längre...får inte över dom över rumpan. så jag köpte killbraller idag bara för de. fast ska klippa av dom och ha dom som shorts.
iallafall så köpte jag det här :

röd,vit aktiga killbraller - cheap monday
svart blus med spets - bik bok
ljusrosa genomskinlig blus - h&m
korsett - h&m
brills - bik bok


så nu har jag också fått vart en tönt! hihi

here i come.

moster är här. vi har haft lite tjejkväll, mamma, jag, becka och moster. vi har haft ägg i håret och gjort en ansiktsmask som består av ägg och socker. och den var asbra!

imorgon så ska jag till uppsala med mamma, moster och emelie. vi ska med mamma till sjukhuset först sen så ska vi ner och shoppa på stor stan i uppsala, wieee.
puss!

:´(

ååååh jag dör. nej inte dör men jag är inte sepciellt glad. det blir inte putte i parken i år för mig och emelie. det är pissväder där borta och stromvarning..huhu. och dessutom så har jag ingen hemtelefon längre heller. eller jo men den funkar inte. sen så har jag en mobil som inte knapparna funkar på. så kul liv jag har nu. nej nu ska jag ner och äta godis och kolla på lassie med syster och moster.
puss!

låt mig få sova.

fick äntligen träffa felix igår! hade inte träffat han på två veckor. men han har ju vart borta så det är ju förstårligt. fick dock lägga mig klockan halv tio för att han skulle upp och jobba, jag somna typ 2..medans felix somna typ direkt. men men mysigt att bara ligga där. sen klockan sex skulle han upp till jobbet. de var ju så kul att dryga sig med mig klockan sex på morgonen enligt felix. inte från min sida.
har nyss gått upp och ätit lite frukost och pratat med lena. mamma sitter ute och dricker kaffe med lena och peter så blir nog kvar här ett tag. aja skriver mer sen. för idag har jag mycket att göra. ska ju på pip imorgon!!!!
puss!

natten får en att tänka på mycket.

jag saknar min säkra plats...

den tjugofemte junli tvåtusentio.

gudars vad jag är trött. tog nyss ett för långt power nap..men är nog trött också för att jag var ute och gick idag. gick faktiskt en timme. kändes skönt. nej nu ska jag ner och lägga mig och gosa med eddie som har kommit hem idag, wiee.
puss!


la.

var alltså hemma hos crille igår. spårade lite men var ganska kul ändå. satt mest och prata med västeråsarn, haha fan vilka fula ord dom har! värsta wannabe stockholmare ju. slutade med att jag fick gå ner till stan i regnet. på stan så var det massa skateboardkillar. dom kom typ från skåne och malmö, ascoolt. eller jag fattar inte hur dom kan vilja åka hit när dom bor därborta? men men, sen så följde jag med emilia och hanna hem till emilia och var där en liten stund. hade sönder emilias snörkniv också, haha.

idag så ska jag åka och kolla på mina gymnaster. för själv så får man ju inte träna än! så himla tråkigt. sen så vet jag inte riktigt hur det blir, får se.
puss!



hattkompis.

bombnedslag i mitt rum.

okej idag så börja jag städa mitt rum vid klockan tolv och är klar nu, hihi. men jag hatar verkligen att städa! jag tog bilder så att ni skulle få se hur jävla stökigt det va, men det tar sån tid att ladda upp alla så det blir bara en före och efter på min säng sida. nu ska jag i varje fall börja fixa mig och åka hem till christoffer när jag är klar. ska bli trevligt.
puss!

FÖRE



EFTER


häj.

gårdagen var awesum. jag och emilia kom hem till crille runt tio kanske. det var massa trevligt folk där! inte bara avestafolk faktiskt, västeråsare. trevligt, trevligt. jag och emilia kanske åkte hem vid tre tiden, haha. men kul som tusan hade vi, speciellt emilia. haha nejdå det hade jag också. puss milis.

idag så får jag se vad jag ska göra. funderar på om jag ska dit idag med, hehe. men alla mina tjejvänner är ju borta eller sjuka..vi får la se hur jag gör. ha en bra dag.
puss!

PUSS.

nu drar jag hem till emilia för lite fix. ska väl försöka hitta nåt fint att ha på mig, bli väl att leta i hennes garderob osm befinner sig på golvet, haha. som hos mig då. sen ska vi hem till christoffer och busa. ha en bra kväll.
puss!

namnsdag.

nu drar jag till stockholm. förresten så har jag namnsdag idag, hihi. och så är det ett år och nio månader för mig och felix idag också.
puss!


leka.

idag så vakna jag klocka tre, hihi. sen efter en timme så kom emelie och hämta mig sen så åkte vi hem till linnea och busa med henne. senare så tog vi en promenad hem till camills. mysigt att umgås med tjejerna. nej nu ska jag lägga mig och läsa sen sova.
puss!

stockholm.

idag var jag tvungen att gå upp klockan 7, jag dog. men men var tvungen. har vart med mamma och moster till en uppfödare som hade två hanar som ville ha bäbisar. nellies kille var brun och vit och jättelurvig. bellas kille var liten och typ ljusröd, assöt. nellie hatade dock sin kille, men bella blev stört kär i sin lilla rocky. haha sött. vi ska dit igen på torsdag. skojsigt.





har tyvärr inga bilder på killarna, men en bild på när jag satt och läste i bilen. älskar min bok!

i need a hero.

igår så åkte jag och emelie till emilia som jag inte har träffat på hundra år kändes det som! hih mysigt. sen så fick vi skjuts ner på stan. sen var vi där nere ett tag och prata med trevligt folk. sen så sov emlan hos mig. idag har vi kollar på my sisters keeper, så himla bra! sen så har vi bakat nåt onyttigt men gott.

jag är tjurig så ska lägga mig och läsa. eller nej jag är arg och besviken och jävligt irriterad. men men det kanske går över annars får jag väl göra nåt åt saken.
puss!

nöjd.

var hos isabell igår. vi satt ute i hennes torn och prata och så. sen så fixa vi och dona lite. fick lite fina grejer av henne också. idag var jag på syundersökning och den gick bra, tyvärr. huhu jag vill ha glasögon! eller nej läsglasögon. men men det blir väl någon gång i framtiden.
justja idag gjorde jag världens kap! jag köpte en kavaj/jacka på h&m för 75 kronor, lite nöjd jag är över den. hih.



kanske inte ser så fin ut, men den är det! eller det tycker jag i varje fall, hehe.
puss!


flelix.

åkte till felix efter dom hämtat rebell. tog med mig lille eddie. vi gick till en båtbrygga och bada och lät eddie simma och plaska lite också. hihi han tyckte det var jättekul tror jag. felix höll på och fjanta med mina kryckor typ hela tiden. men han var söt när han skulle visa allt han kunde. vi spela ett spel som heter typ chorong eller nåt sånt där. det är faktisk kul. bara det att jag får spela mot värsta eliten...så jag förlorar ju jämt men ändå.
puss!



hihi nån som är stolt för att han håller i lille eddie.





nyvaken och vacker..vad mitt hår såg rött ut :´) hihi

rebell ♥

imorgon klockan åtta så kommer dom och hämtar rebell. fytusan vad jag har gråtit idag. och mer kommer jag gråta och inte på tal om imrogon. åh vad jag kommer sakna dig rebell, du är kommer alltid vara min bästa vän.

 



jag kommer alltid älska den här hästen. han är den bästa som finns.

hej jag dör.

nej men fyftusan vad varmt det är. fick gå upp klockan åtta imorse och åkte till röntgen och röntga knät. inget var brytet i varje fall. men läkaren visste inte om jag kanske hade haft av minisken vad det nu är? tror det är nån sena eller nåt i knät. knölen trodde han var vätskefylld bara. men om inte svullnaden gått ner tills nästa vecka så måste jag tillbaka dit och tömma knät på vätska..skönt. och åka till en ortoped  som ska kolla mitt knä då och kanske fixa till minisken om den nu är av. det visar sig.

har setat på sjukhuset från klockan åtta till klockan ett, skitkul var ju de. sen när jag väl kom hem så kom emelie en snabbis sen så har jag umgåtts med mamma och moster, mamma spådde mig nyss. heltsjukt. det stämmde så himmla bra...

aja nu ska jag försöka svalka mig, sen åka till mormis.
puss!


jag behövde i varje fall inte cykla hem efter träningen.

ja som rubriken lyder "jag behövde i varje fall inte cykla hem efter träningen" och det är så sant så. jag gjorde nämligen illa mig..jag skulle göra en övergång bakåt heter de. och när jag skulle försöka resa mig så vred jag typ knät. knät svullna och jag fick en äcklig knöl på knät. ringde mamma och bad pappa komma och skjutsa mig till akuten. efter två timmars väntan så fick jag äntligen träffa doktorn. och det han sa vara bara " oj det här ser inte bra ut..synd bara att du kom lite sent. röntgen har nämligen stängt." men kul, jag satt och vänta i två timmar för att få höra de och att han skulle klämma på mitt knä i typ 1 minut sammanlagt. åh dö cpsjukhus! ska i varje fall dit imorgon och röntga, för då är den i varje fall öppen...nej nu ska jag lägga mig och läsa ut min bok och försöka sova sen.
puss!


sommar och sol och bad i en varm pool?

nja inte precis, eller soligt och fint är det här men ingen pool här inte.
gårdagen var mysig. jag och emelie tog våra cyklar och cykla hem till hady och lana lite. hehe jag var fan inte bra på cs igår inte..men jag var det dagen innan. aja jag får la träna hemma hos felixen, hihi. senare på kvällen så kom dom nyktra grabbarna och mötte oss och följde med oss ner till stan. ganska så trevligt. sen så fick faktsk jag och emelie skjuts hem fast vi egentligen skulle cykla hem. robert skjutsa hem oss. haha vaksam var den som babbla på hela bilfärden. sen så la sig jag och emelie och sov i hennes sköna säng.

snart ska jag iväg och träna, skön. fast måste gå hem tll hardy sen och hämta min cykel så lär cykla hem efter träningen, yay...
puss!



hej mongolid ögon?

den nionde juli tvåtusentio.

har nyss kommit in från en helt underbar ridtur med min prins. nu sitter jag här nysduschad och fräsch. jag är lite tjurig men det kommer gå över. ska i varje fall på lan idag igen, hihi. sen ikväll så blire nattbad och gå ner på stan och träffa lite trevliga människor.

snart kommer äntligen älskling hem! inte lite jag ska pussa på honom då.
puss!

lan för hela slanten.

kom nyss hem från en läskig cykeltur. har nämligen var hemma hos hardy på lan med pojkarna. vi kolla lite green day klipp, spela och tjafsa med sebbis. haha han tror verkligen att han vet allt! men mig vann han minsann inte över. jag fick spela lite på dennis sånt där konto, steam eller vad det heter. jag spela cs och jag var fan kung på de! ja det var väl allt jag hade att berätta för er mina små bloggläsare. nu ska jag fortsätta lyssna på min underbara musik och fortsätta dryga mig med dennis på msn och hur billie i green day ska ha sitt hår, haha vilket liv jag har.
god natt i förskott ♥
puss!

:´(

jag sitter och bölar till mina depplåtar med en coca cola i handen. jag vill inte att rebell ska åka här ifrån och aldrig komma tillbaka. men tydligen så ska han det ändå. dom kommer och hämtar honom på onsdag morgon..usch vad jag kommer gråta då. jag har gråtit i två dagar nu, och han har inte ens åkt...saknar felix gör jag också. känns som han har varit borta i år. men han har bara varit borta i en vecka. åh vill bara krama om honom nu och gosa.

sommaren i city 99.

igår efter träningen så duscha jag och fixa mig sen så åkte jag och hämta emelie sen bar det av hem till simon och chilla lite. holm, lars och lilja var också där. vi kollade på farsan, haha så jävla skön film! sen vid typ halv tolv så ville vi bada vi gick ner till holmen. crille och majjan kom ner dit då också. fast det var bara crille och simme som bada helt om man säger så, emelie tog sig ett fotbad och jag ett upp till lårbad, hihi. dom andra badkrukorna satt bara på bryggan och var helt kassa på att fiska.

nu sitter jag här med världens träningsverk i varenda del i hela kroppen..huhu. idag ska jag nog åka på lan hos hardy. vi får la se om jag orkar.
puss!

rebellbäbis.

idag har jag sovit ut för en gång skull, hihi. sen när jag vakna så la jag mig ute och chilla med hundarna. sen så gick jag och bytte om till ridkläder. så har pysslat och ridit på min prins idag. han är så duktig så. och sötast är han när han följer efter mig vart jag än går :´)
åh vill inte sälja honom....

ska träna gymnastik snart i varje fall. eller aa klockan halv sju börjar det och håller på till åtta. skönt att äntligen få börja träna igen säger jag bara.
puss!

hjärtat mitt..♥


sommar.

mamma har sålt min prins till fettot...förlåt för att jag säger fetto jag har inget emot tjocka människor men jag tycker verkligen inte om det här.

jag och emelie bakade hemgjorda snickers igår, dom blev asgoda. eller aa det var faktiskt jag som gjorde allt, hon var dj, haha.

idag så åkte mina föräldrar ifrån mig och emelie när vi skulle iväg och bada. hah så typsikt min familj. men men mamma vände och hämta oss. så har vart i storsjön sen klockan tolv imorse med min familj, emelie och moster och alla hundrarna. MYSIGT.

nu ska jag ta mig en dusch och fräscha upp mig sen ska jag emelie ivägn och busa.
puss!


min fina prins....

jahapp. det var nyss en tjej här och provred rebell. och jag gillade de inte alls. hon var jättetrevligt och sådär men hon kunde ju inte rida för fem öre...hon sa att hon hade ridit i flera år, men det märktes inte kan jag säga. åh varför kan ingen duktig tjej komma och rida på min prins och köpa honom så han får ett dröm liv?
mamma fick nyss en remiss till falun...hon ska tillbaka och kolla brösten, vilket man bara skulle få göra om dom hade hittat nåt. så den här dagen bröja ju bra. västa mardrömmen drömde jag också. nej nu tänker jag lägga mig i soffan och tröstäta.
puss!

4 juli.

blwv inge bus med emelie. men jag åkte till min kära moster istället. mysigt!
var och kollade på stugan idag ivarje fall, men det va ful så näe det blir inge med den, hih. bortskämd jag låter...men det är inte så utan jag vill ha en i bätttre skick bara.

imorgon måste jag gå upp tidigt...eller aa tidigt för mig. för det kommer nån tjej hit imorgon och ska provrida rebell. sen så ska mamma boka tid för synkontroll och tid hos doktorn för mitt cphjärta. senare på kvällsingen så ska jag och emelie fetta till ugly betty.
puss!


jaha.

vakna klockan sju imorse av att hundarna förde ett hejdundrande liv...men jag somnade om som småningom. igår så vaknade jag upp hos felix, sista gången jag träffade honom innan han skulle iväg till falun på sitt årliga skitläger som jag kallar de. sista han var där så blev han där i tre veckor..men han sa att han bara skulle vara där en vecka det här året så får väl hoppas att det bara blir en vecka!
sen så skjutsde hans systser hem mig för hon ville kika på vovvarna. jenny är väl för go hon. sen när hon hade åkt så satt jag mig på cyklen och cykla till emelie. och det var skönt som tusan att träffa henne. hon har ju vart på p&l typ hela veckan..

idag varje fall så ska jag lägga mig ute och sola med vovvarna senare ikväll så ska vi iväg och kolla på nån stuga till mig. sen på kvällen ska jag och emelie busa tror jag, hihi.
puss! 

0



igår innan jag åkte till jonas, hih.
ska ut till vovvarna nu och sola lite. och vänta på att segproppen själv, felix, ska vakna så vi kan åka och bada.
puss!

blondies place.

igår så hade jag det jättetrevligt hemma hos jonas. träffade mycket trevligt folk. hih ja det var allt.
puss!

putte i parken.

sitter här vid min kära data och ska snart ut och gå en runda sen åka till min kära mormis.  jag sitter och taggar med pip-musik. åååååh jag vill dit nu! det kommer bli så jävla härligt. alla känner sig lika fula men ingen bryr sig och alla är så glada och åh allt är så härligt. det kommer bli en bra vecka i karlskoga vill jag lova ♥
puss!