a g n e s f i k a

 
 
 
 

e s t e l l e & e m e l i e

 

a g n e s d o p

 

a g n e s f ö r b e r e d e l s e

 

ä l s k l i n gfjortonde januari

 
Foto : Linda Thunström
 
 

l e o n

 
Foto : Linda Thunström
 
 

elfte januari

 
Sitter och skriver min hemtenta som ska in ikväll, puuh. Så det är vad jag gjort typ hela vecka haha. Igår var jag ner på stan med Rebecka och fick med mig hem ett par jeans och en mysig stickad tröja. Gick sedan hem till Linnea och Dante med Camilla för lite mys och tjejsnack. 
 
Idag vill jag bara hylla mina älskade mamma som är en sån otrolig förebild och hjälte för mig. Min mamma har alltid gjort allt för mig och Rebecka och gör än idag. När du var frisk och vi var små så arbetade du heltid på bruket och åkte och skodde på kvällar och helger för att vi skulle ha det gott ställt och kunna gör det vi ville. Vilket jag idag inte kan förstå hur du orkade mamma!? Plus att vi hade egna hästar som skulle skötas och ridas. Jag vill bara säga att jag är så tacksam över att just du är min mamma och du är en otrolig person! Jag älskar dig ofantligt mycket. Puss!
 

tionde januari

 
Tänk att snart blir jag hela tjugofem år, halvvägs till femtio. Jag har faktiskt lite åldersnojja men samtidigt ser jag fram emot att bli äldre och klokare förhoppningsvis. Jag vill egentligen ha en fest för att fira att jag blir gammal och klok men tror inte jag orkar fixa en så vi får se hur det blir. Dessutom är det inte så kul i vintern, kanske blir en sen födelsedagsfest i sommar med bara ben? Det lät ju inte helt fel måste jag säga!
Mitt liv har varit ganska tungt hela december, jag har stått mellan olika val och min familj har haft det svårt. Nu börjar det kännas bättre och jag är taggad på detta år vad det har att erbjuda mig. Tänka dela med mig av mina mål jag har inför året för att jag ska må så bra som möjligt. 
 
  • Äta mer vegetariskt för djuren och klimatet skull
  • Äta mindre socker för att må bättre
  • Komma tillbaka till min tränade kropp 
  • Tatuera klart min arm
  • Klara skolan
  • Göteborg i sommar
  • Weekend i höst
  • Kommunicera mer med mina nära och kära!
    Med det menar jag att jag måste bli bättre på att berätta hur jag mår, vad jag känner med mera.
 

n y å r 2 0 1 7

 

andra janurai

Oj vad det år 2017 har gått. Jag trodde och hoppades det skulle bli mitt år, ett bra år men nja det har varit riktigt tufft många gånger. De som jag vill hylla under året är att jag har så fina nära och kära. Sen vill jag hylla mig själv faktiskt, jag är stolt över att jag fixat ett helt år på högskolan. Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle börja plugga men tänkt vad man kan ändras. Jag har växt så himla mycket som person detta år! Sen självklart att en av mina bästa vänner fått världens finaste lilla pojke måste hyllas! Hon är värld en stor stjärna på himlen för att hon är så himla stark och fixar allt fast livet verkligen sugit musten ur en. Det är så många i min närhet som förtjänar att hyllas och få stjärnor på himlen efter sig men mitt inlägg skulle bli så långt då så kan ta det pö om pö under året. 

Det tuffa med året har varit all sjukdom. All psykisk ohälsa som finns bland så många och den där ovälkomna ångesten som kryper sig fram hos många och gottar in sig. Så med detta vill jag och hoppas att år 2018 ska bli ett bättre år. Puss