2010-09-28

kom hem från afrondansen för en liten stund sen. hih det är så roligt. måste också säga att min moster är den bästa i världen, storasyster!

igår så åkte jag hem till isabellsi och myste och kollade på idol. sen så hade jag ju sovmorgon till tolv så tog mig en lång och skön sovmorgon. nej nu ska jag fortsätta kika på idol sen gå ut med hundarna.
PUSS!

2010-09-27

idag har allt varit kul för mig. hhah åh jag älskar såna dagar. hade sönder ett bord i skolan idag också, två gånger till och med, hihi. har inge vettigt att säga. men jag fick äntligen bilderna på joanna och mig idag av segmilis. saknar dig joanni. PUSS!


2010-09-26

idag så sov jag till klockan ett och det var så skönt. haha pappa berättade sin dröm för mig idag. och då hade det vart så att han hade sett tjuvar i mitt hus och då hade han sagt åt mig att ringa 112 och då hade jag sagt "och vad vill vi dom då?" hahahhah skulle vara så typiskt mig att säga så om jag var trött.

idag har jag även varit flitig. jag har varit ute i flera timmar med hundarna. har tränat agility med dem. askul. eller i varje fall med dom som är bra. ta åt dig bella! jag ska försöka börja på agility med bellsi. hih. sen så har jag även tränat gymnasik. gick faktiskt jättebra och jag älskar min grupp. nej nu ska jag gå och borta tänderna och gå och lägg mig och lyssna på musik.
justja, idag fyller louise år också. så grattis gullunge ♥
PUSS!



mitt fina tjut som jag kallar henne. hihi.


blev inte som jag hade tänkt.

var ute hos fellan och myste igår. vi skulle ut på min överraskning idag..men det spöregnade hur mycket som helst imorse så jag ringde och avbokade tråkigt nog. men jag tänkte inte rida i regn i tre timmar, hur kul är de? inte alls kan jag säga. usch nej. så jag coh fellan låg och pratade om massa störda grejer. hahah min pluttis då. sen vid ett tiden så åkte vi ner på stan och jag var smakråd åt felix. louise fyller nämligen år imorgon så han köpte en present åt henne. finfin.
sen så mötte vi upp felix mamma och louise och satt oss och fikade i pluss och lyssnade på tanter som stod och sjöng, hihi söta.
PUSS!

2010-09-23





bäbisarna :´)



två år med hjärtat.

igår så hade jag och felix våran tvåårsdag. det firades med att fellan lagade middag åt mig, hihi söt! han kan verkligen verkligen INTE laga mat så därför blev det så himla gulligt när han lagade. han vet inte ens hur man kokar vatten, hih sötis. sen så myste vi till film och bara låg och gosa och pussades massa. fick även en asstor ros sen på kvällen när jag typ hade somnat så sprang han ner och skulle hämta "plånboken" fast jag sa att den låg i hans tröja som låg på rummet. så kom han upp med en ros och sa att han älskade mig mest, gullet. det där är min man det. han ska ju få sin överraskning av mig på lördag. inge gullig sak men den är rolig.

nej nu ska jag packa ner lite kläder och sätta på mig skorna så emelie kan hämta upp mig. vi ska ha lite myskväll. jaa det var väl allt jag hade att säga.
PUSS!


glad.

ååååh jag är så hypermega glad. egentligen så vet jag inte varför. men jag är bara det och det är ju super. tror jag är så glad för att jag längtar till helgen, hihi. sjukt onödigt inlägg men ville bara säga att jag är glad.
PUSS!


upp till bevis.

så nu är det boka och klart. hihi. kan inte säga vad det är men jag kan berätta lite ledtrådar. jag och fellan har våran två års dag imorgon. så vi ska göra en grej på lördag. fast han vet inte vad det är, det ska bli en överraskning annars kommer han aldrig göra det. kan säga såhär, upp till bevis älskling! hihi
PUSS!

2010-09-20

jag vill bara säga att jag har världens bästa vän!



bäbisar.



här har vi dom tre små sötnosarna. två flickor och en pojke.



bäbisarna ammar. iiii söta!

iiiiiiiiiiiiiii bäbisar!

wieee, vi har fått tre små bäbisar. dom är hur söta som helst. jag och mamma har haft hundförlossning här sen klockan sju, klart för typ en kvart sen. lite jobbigt faktiskt. det blev två tikar och en hane. en tik och en hane är chocklad, alltså bruna. men dom har även några vita tecken också. den sista tiken är vit med några svarta fläcker, jättefin och tjock. hihi. kommer bilder snart. ni kommer dö!
PUSS!

2010-09-16

efter träningen så åkte jag hem till camills och duschade där. har ju inge jävla vatten här hemma..håller ju på att bli tokig. sen så kom linnea, emelie och senare fia. vi hade tjejsnack och så. det var en evighet sen kan jag säga. så det var ju ganska så skönt. hih nej nu ska jag ner och borsta tänderna och pussa på nellies stora mage som säkert försvinner inatt. hon har bäddat valplådan hela dagen så hon får nog valpar inatt. hihi spännande!
PUSS!

trollmaddis.

afrodansen igår var svinkul. hihi kan inte tänka mig själv dansa, men det gör jag och jag tycker det är askul.
jag var faktisk duktigt idag. jag cyklade till skolan och hem. dock så regnade det när jag skulle hem men äsch. haha så lät det inte när jag cyklade kan jags säga, hihi. snart ska jag byta om för ska iväg på gymnastikträning. ska övningsköra dit. ska hämta upp camills. sen efter träningen så ska jag duscha där sen så ska vi tjejer nog plugga. aja nu måste jag rappa på.
PUSS!



mamma säger alltid att jag ser ut som ett litet troll och det har jag börjat tyckte jag med faktiskt. trollmaddis!

hej sötnosar.

igår var sp tvåorna till stockholm. det var väl trevligt, mycket bättre än skolan i varje fall. hann gå lite på stan och hittade två linnen, inga speciella men bra baslinnen. sen så åt jag, eve och camills på max. så sjukt gott. mums!
har typ nyss vaknat, hihi. jag hade asont i huvudet igår så tänkte att jag kanske inte skulle gå till skolan idag. men sen så upptäckte min syster att vi inte har något vatten..så vi kunde inte duscha eller typ koka te. så då bestämde jag mig för att vara hemma. får se hur jag ska göra ikväll efter afrodansen. måste ju duscah. hmm kanske far hem till fellan. men vi får la se hur det blir.
PUSS!

bilder sen i lördags.




hejhopp gummisnopp.

dålig uppdatering igen, hehe. men när det är helg så har jag bättre saker för mig än att sitta vid datan kan jag säga.
okej i fredags så skulle jag egentligen bara varit hemma. men jag satt bara och åt godis så kände mig jättetjock så jag kände för att ut och cykla. så tog på mig massa kläder och i med musik i öronen. sen när jag cyklat en liten bit så frågar felix om jag ville komma till han så då tänkte jag "-varför inte, är ju ändå ute och cyklar." så jag cykla till han. det var faktiskt inte så jobbigt. skönt faktiskt. vi gosa och åt god mat. på lördagen så var jag dock tvungen att cykla hem igen så jag cyklade alltså 2,4 mil på två dagar. kände mig asduktigt! ganska bra att ha en pojkvän som bor långt bort ibland, hihi.

sen så bar det av till stan till en som heter malin. emelie är kattvakt där så vi fixade oss där för kvällens festligheter förstår ni. sen vid typ nio så gick vi hem till emelie q som hade lite festligheter där. haha vart ganska mycket dans. hihi tokigt men roligt. sen så bar det av ner på stan. raggade pizza som vanligt, men gick inte så bra den här gången. när jag kom tillbaka till american där dom andra var. och där satt min lilla plutt och ville sova med mig så jag åkte hem med han och marcus. hihi. vad vore jag utan min bäbis?
PUSS!

min man ♥

känner att jag måste börja sköta skolan. jag blir så tokig på att dom dragit in bussarna till karlbo, det är faktiskd deras fel att jag inte sköter mig. jag blir tokiga av att sitta och vänta en timme på bussen. näe deras fel.

har nyss mumsat marabou digestive till festival, åh jag älskar den filmen! den är så bra och en kille som är med där är så jälva snygg. wosch dör. gosade med bellis gjorde jag också. hon är är väl för söt. ligger i min famn och tittar på filmen och lägger huvudet på snedden och ser ut som att hon inte fattar nånting. hah det gör hon säkert inte heller men hon ser så förbaskat söt ut när hon gör så. och när hon ligger och kollar på mina händer hela tiden. som ni förstår så är bella besatt av händer och naglar. söti!
PUSS!



världens snyggaste!


hej deppmaddis.

fick lite konflikter över mitt förra inlägg. men dom är väl typ lösta nu, men ändå.
har känns mig ganska så deppig dom här senaste dagarna. men men lite träning så blir jag på bättre tankar. tror jag knäckte en kota i ryggen idag på träningen, hehe. jag måste verkligen lära mig att kontrollera min kropp. hihi men det kommer. nej nu ska jag ner och laga lite mat sen ta mig en skön dusch.
PUSS!

jag saknar dig min fina ponny.

åh jag saknar rebell så otroligt mycket. jag sitter här och fäller tårar för att jag saknar honom så mycket. människor som inte håller på med hästar vet inte hur det känns dom tycker säkert jag är jättetöntig som saknar en häst liksom. men en häst är så mycket bättre än en människa. jag önskar jag kunde få vara en vild häst och sproinga fritt med rebelle ibland. slippa alla beskymer och bara få vara fri. älskar dig bebbe och kommer alltid att göra det gosis.
det värsta är att jag vill inte hälsa på honom. eller jo jag vill hälsa på honom, men jag vill inte åka till hon som äger honom. jag tänker att om jag väl åker dit då kanske jag ser att rebell inte har det nå bra och inte mår bra. då kommer jag inte klara av det och känna mig som världens sämasta människa på hela jorden. för han är verkligen värd det bästa på hela jorden den ponnyn! och det värsta är ju att jag sålde ju inte han till henne med egen vilja. utan mamma bestämde ju de..jag ville inte för hon red så jävla dåligt rent ut sagt. usch. och det här hjälper ju inte att jag läser på facebook.

"Mysigt mysigt Miranda är hos mig i dag och red eller misshandla stackars Rebell;) Beror på hur man ser detXD♥"

usch stackars min fina ponny...


afrodans is the shit.

det var askul! jag rekomenderar det verkligen. det var både en bra träning och roligt, skrattade asmycket. jag och världens bästa storasyster ska börja på det varje onsdag. hihi.
PUSS!

afrodans, dåliga bloggläsare.

sitter hemma hos moser. vi ska på afrodans ikväll så då kunde jag lika gärna gå hit direkt efter skolan. vi ska snart äta lite baugetter.
måste bara säga att ni är nog dom dåligaste läsarna någonsin. i förrgår så hade jag 80 unika besökare och 100 sidovisningar, och inte en enda kommentar...lite dåligt må jag säga. vad skada en komplimang en uppmuntran eller bara säga att bloggen var fin? visst alla kankse inte tycker nåt av detta. men aja, får väl hoppas att ni blir lite bättre små bloggläsare :)
PUSS!



rättvik.

kom hem från rättvik för några timmar sen. det var så trevligt att träffa tjejerna igen. det kände så skönt, jag har haft lite ångest med rättvik faktisk. att när jag började samhäll att jag ville tillbaka dit igen. men idag så kände jag verkligen att det där är ingenting för mig. och det kändes så jälva skönt att känna de! ååh vad skönt det var. vi skrämmde ettor på natten, var ute och gick inatt, lagade mat, busade, jag följde med patricia och louise till en lektion efter lunch. fick lära mig hur man mjölkar kor, den ni! hahah. nej men det var intressant faktiskt.

nej nu ska jag duscha sen lägga mig och gosa med mami som kom hem för en liten stund sen.
PUSS!




mamma ♥

hejsan bloggen!

vill bara säga att min mamma är nog den bästa på hela jorden. hihi. jag vet att du kommer klara det här och och det kommer gå bra. kan ju berätta lite snabbt varför jag säger såhär. jo år 2006 gjorde min mamma en ryggoperation och den gick inte så bra som den skulle göra. så hon blev förlamad ett tag och blev inlagd på sjuhuset ett bra tag. och mamma har haft värre smärtor än innan hon gjorde den opertationen. men imorgon så ska dom orperara in en grej i mammas rygg i förhoppningar om att de ska bli bättre. vilket jag verkligen tror och hoppas! så nu vet alla det. jag tycker inte om att prata om det här, men nu vet ni så nu behöver ni inte prata om det med mig. älskar dig mamma.

igår så sov jag hos min älskling. min fina pojkvän med dom fina lockarna och dom bruna fina ögonen och det helt underbara leendet. åh vad jag är glad att du finns i mitt liv och att jag får dela massa fina minnen det med dig!

ikväll klockan 19.20 går mitt tåg till rättvik. ska dit och hälsa på, ÄNTLIGEN! hihi ska bli så trevligt så. men jag ska bara stanna en dag dock. men det är bättre än ingenting. ja det var väl allt jag hade att säga. vi hörs.
PUSS!


PUSS.

åt thai med min familj för några timmar sen, sen så åkte jag, pappa och beckan ut och övningskörde. eller aa det var ju jag som körde. haha. det gick asbra! som alltid, haha. nej men det går faktisk förvånatsvärt bra för mig. men det är bra för jag ska ha körkort i januari så bara att ligga i. ville bara berätta det här super intressanta. hih.
PUSS!



filmkväll.

igår så var jag på filmkväll hemma hos christofferrobin. vi kikade på sommaren med sune, haha den är så rolig! senare på kvällen så kom pappa och hämta mig och emelie. jag hade tänkt titta på en till film när jag kom hem men det gick inte så bra för jag somnade typ direkt. 
 
beckan tog några bilder på mig innan jag åkte så här har ni.
PUSS!



min söta kissemisse nemo.



beckas gulliga marsvin teddy som knappt syns. hah.

sjutton suger.

idag efter skolan så gick jag hem till världens bästa moster. alltså min storasyster, hihi. vi toka och jag lagade mat och grejja. sen så gjorde vi ett personligt cv till mig också, för jag ska söka jobb. ska börja jobba på helgerna. usch, men det måste bli så nu.

nu ska jag titta på en film och sörja för att jag inte är arton. jag och linda kollade på om det var några bra som skulle spela snart och kent skulle spela i eskelstuna den 25 september. och då tänkte jag att jag och fellan skulle gå på de som vårat firande. alltså att vi skulle gå på kent som ett firande för våran två års dag. men då var det tydligen arton års gräns så där sprack ju min superbraiga plan. usch vad jag är sur nu för att jag inte är arton.
PUSS!