eddie ♥

jag måste bara visa hur sjukt söt min bäbis är!
åh jag längtar tills vi får åka och hämta honom. inte lite han ska få mysa med mig varje dag.
det är den vita söta krabbaten som är störst och lurvigast.
http://www.youtube.com/user/nikeshka1#p/a/u/1/COq11-EL0ak

inte bra.

haft jumpastik träning i två och en halv timme och de gick väl ganska bra. fast på slutet av träningen så hände en läskig sak. vi hade styrka så då va en station att man skulle hänga i ribbstolarna och lyfta upp benen, men i varje fall när camills skulle gå ner för ribbstolen så typ ramla hon och vricka till foten så hon fick en stor knöl under fotknölen som va fylld med blod. asläskigt. jag har inte hört med henne än hur det gick men jag tror de gick bra.
nu så sitter jag här för jag vill inte gå ner för sonnys nya ägare är här så jag vill inte se när dom lastar in han i transporten..men jag har varit ute och sagt hejdå till honom i varje fall.
aja ska väl sitta här en liten stund till sen ta mig en dusch och sätta på en film och dricka varm oboy och mysa med vovvarna.
puss!

awesome.

igår så blev det en lyckad kväll trotts allt. det blev väldigt mycket skratt och sång, vilket gillades.
imorse så blev jag först väckt av emelie sen när jag hade somnat om så ringde camills. haha villket jobbigt liv jag har ibland! idag så blir det jumpastiki flera timmar. senare ikväll så kommer det några som ska hämta lill ponnyn. så bebbe kommer få stå själv ett tag tills vi hittar en bra köpare till honom, åh vad han kommer grina när sonny åker ikväll. aja jag ska pussa och borsta honom extra mycket så han inte blir så ledsen :´)
puss!

morgonpigg?

imorse så vaknade jag klockan halv tio och gick upp tio och de är jättetidigt för att vara mig, så jag kanske har tagit och blivit morgonpigg. men de tar jag som en bra sak för de har jag alltid velat varit, hih. så när jag gick upp så tänkte jag att jag skulle göra mig en bra frukost för ovanlighetens skulle, men de gick inte så bra. jag skulle försöka mig på att koka ägg men dom sprack och allt rann ut, så inge mer ägg kokande själv här härdan efter.
idag så ska jag rida sen så ska jag nog åka till emelie sen så ska vi partajja ikväll. så det här blir nog en bra dag skulle jag kunna tro. eller en tragisk sak händer idag, felix åker till sälen idag och kommer inte hem förns på torsdag kväll. hur ska jag klara mig? hih nejdå jag klarar mig, men nu ska jag gå in och slänga mig på beckan så hon vaknar till liv så vi kan gå ut och rida.
puss!

fredagsmys.

idag så har adele fixat min blogg, så nu är jag nöjd med den! tack så jätte mycket adele, den blev jätte bra.
just nu så sitter jag hos min moster och chillerrillar lite. men ska snart ta och pallra mig över till emilia och ha lite myskväll där, eller jag har kommit fram till att vi ska hitta på något bus.
puss!
liite söta är vi ju i alla fall!

upp med mungipan säg.

de måste vara något fel på mig för jag kan inte plugga! ja, de låter ologiskt men jag kan verkligen inte koncentrera mig eller ta mig an och sätta mig och läsa eller göra de jag ska göra.
jag säger bara HATA natur just nu.
jumpastiken gjorde mig i alla fall på bättre humör idag. vi fick se vårat fristående som vi ska tävla med senare, läskigt. men de ska ändå bli roligt att få tävla, även fast jag inte alls är någe bra men äsch jag tycker de är kul så de är huvudsaken tycker jag.
nu sitter jag här och lyssnar på starstrukk för att försöka bli lite peppad och motiverad att få bra på provet imorn, men de kan jag nog bara glömma..
puss!

ett gott skratt förlänger livet.

just nu sitter jag i isabells soffa och har skrattat åt henne i snart över en timme. vi satt och kollade på bilder och då så såg jag att hon hade bytt bena på en bild och då fick hon frispel och hon sitter och funderar över de fortfarande, hihi lite kul.
förresten så har jag och hjärtat ett år och fem månader idag ♥
puss!


dunderklumpen.

igår va nog den tråkigaste dag i mitt liv! jag vakna, sov, åt, sov, städa, läste, sov men sen orka jag inte med de längre så då trodde jag va gullig och väckte felix men han hade redan varit vaken länge så de va inge kul då. men i alla fall så fixade jag mig och åkte ut till honom.
vi låg och myste och kikade på film och så, vilket gillades. jag blev övertrött och jätte jobbig enligt felix, men sen va de han som va jätte dryg för han typ döda mig i en timme med kittlande och av att  knäcka mina fingrara och tår, huhu. idag så tittade vi på dundeklumpen, inte lite söt dundeklumpen är! ja det va väl allt jag hade att berätta.
puss!

you are the light in my life.


fredagsmys.

igår så började min dag inte sådär jätte bra om man säger så, missade bussen två gånger på morgonen så kom en aning sent, hihi. men de är ju min livsstil så de gjorde inte så mycket. på kvällen så åkte jag till emilia och myste med brudarna vilket jag gillade, vi hade det så trevligt så.
puss!

jag kan om jag vill

så, nu har jag skaffat mig en blogg jag med. den är inte den vackraste men det är för att jag inte fattar nånting om alla kodmallar och såna grejjor. jag ska i varje fall be min kära moster fixa en header åt mig så jag får nånting ordentligt gjort, hhih.   nej men nu ska jag ut till stallet och fixa med rebell sen ta mig en snabb dusch och fara ut till min sötnos:)  puss!

Välkommen till min nya blogg!