trettionde mars

 
 

tjugonionde mars

 
 
 

sjugosjätte mars


igår beställde jag en system kamera och biljetter till Håkan i juni. så nu är jag i princip pank. men vad gör det om hundra år? 
puss och kram 


tjugotredje mars

 
en sak jag stör mig något enormt på vet ni vad det är?
jo nu ska ni få höra. det är när killar tycker att det är onödigt att fixa sig om man är i ett förhållande med någon. det är typ det dummaste jag hört! mina killkompisar är det bästa exemplaret på det här.
jag vet inte hur många gånger jag har fått höra att jag inte behöver fixa mig för att jag har victor. jag vet inte hur alla är men jag fixar mig då fan inte bara för victors skull. jag fixar väl mig först och främst för min egen skull sen visst så vill jag självklart att victor ska tycka att jag är fin. men det handlar faktiskt mest om mig själv, vad jag tycker. 
hur detta kom upp är för att förra helgen så hade jag en sån sjukt dålig kläddag, ni vet när allt är fult man sätter på sig? en sån dag hade jag. 
så jag frågade de som kom hem till mig om de tyckte jeans eller klänning. då fick jag som tillbakasvar att jag var osäker på mig själv och att jag inte ens behövde bry mig om vad jag hade på mig för jag hade ju kille. jag blir så sjukt irriterad över sånt här..för jag är inte osäker för att jag frågar, jag ville bara ha hjälp. haha aja nu har jag delat med mig om en sak jag stör mig på.
vad tycker ni? har de rätt eller har jag rätt?
puss och kram
 

magictjugoandra mars


pizzan satt fint den.
nu ska jag ta mig kragen och åka ut till frugan. ha en fin kväll!
puss och kram tjugonde mars


hej bloggen. 
det var ett tag sen nu. ska bättra mig! har faktisk intressanta saker jag ska ta upp. 
jahapp, skulle ha tatuerar mig i måndags men det blev inge...irriterad tjej. så åkte lite spontat till Borlänge och blev med piercing haha. 
puss och kram 


sextonde marselfte mars


tionde mars


bajsdag. 
vill ha sol och ledighet!
en vecka kvar ivarje fall tills jag ska tatuera mig. längtar.
puss och kram 


utan dina andetag

sjunde marsfemte mars


slutar två idag och det känns så jääävla skönt! ska ta mig en långprommis med hundarna, städa, äta sen blir det styrkeststioner ikväll. ha en fin dag!
puss och kram


tredje mars


jag hatar när allt inte går som jag vill. verkligen hatar, när det är så himla simpelt liksom. 


andra mars


ska äta gofrulle sen iväg och gymma med linnea. sen iväg och fira sara som blir tjugo idag 🎉
puss och kram