gravitationen.

usch vad jag ångrar mig att jag färgade mitt hår. jag ser verkligen ut som ett lik i svart hår. ååh.
plus att min hjärna håller på och exploderar över allt jag tänker på. vill inte tänka längre. skönt det skulle vara om man kunde låsa upp huvudet och ta ut hjärnan när man inte ville tänka längre.
obra låt.
Jag står här frusen fast
äntligen stilla
Som gravitation som nåt vasst
Jag ska aldrig
göra dig illa igen
Du fastnar perfekt
i min polaroid
Du blinkar förskräckt 
när jag ställer mig bredvid
Du ryggar tillbaks
när min hand just ska röra 
vid din...

Men det är så det ska vara
Det är så vi vill ha det nu
Det är så det ska vara
Som en perfekt och underbar lag
Perfekt och oförstörbar
som jag...

Ryggen mot väggen till sist
Äntligen slut
En svår situation, ja visst, 
har jag drömt om så länge nu
En hand mot min strupe
och andas blir svårt
En hand runt min hals 
klämmer alltför hårt
och benen dom bär
inte längre min kropp
Stå...

Det är så det ska vara
Det är så jag vill ha det nu
Det är så det ska vara
Som en perfekt underbar lag
Perfekt och oförstörbar...
som jag...
kent ♥

blicken.

jag ser ut som en tjej i en skräckfilm på den här bilden. svart hår säger väl allt..
tack för igår brudar ♥

18.29

nu drar jag till kina. middag med trevliga brudar och hedersgästen joanna!
PUSS
hej jag har svart hår...men men ingen hängande haka för de!

gaaaaaah.

efter skolan idag så gick jag hem till isabell. vi gick ner på höstmarknaden även fast vi inte skulle ha gjort de men det gjorde vi ändå och det gjorde ju inget för de var ganska så mysigt. sen så gick vi hem och åt tacos och spela spel. sen så hade vi ju köpt hårfärg också. var så trött på min hårfärg så ville göra nåt åt de. brunrött! åh fint. blev de så? nee skulle inte tro de. svart, svart hår har jag typ nu. blä. men det blir nog bättre efter jag tvättat mitt hår sisådär hundra gånger och fått lite färg. nej men nu är jag trött och ska lägga mig. bögnacke.
PUSS!



min barn.

nu kommer några sötingbilder på mina små barn. åh dom är så söta. men snart ska dom flytta hemmifrån. blä vill inte de. men som tur är så ska en av dom små busarna hamna i krylbo och det är ju jättenära. hon har fått ett namn till och med, Chanti. tyckte det var jättefult först men nu tycker jag det är jättefint och passar henne. sen så har jag döpt våran lillkille också, hihi. hubert! han passar verkligen att heter hubert, åh min lilla hubert.
PUSS!



chanti ♥



hubert ♥



och här är alla tre små sötnosar. det är den bruna i mitten som ska bo kvar här hos oss. än så länge kallas hon kakan men mamma vill att hon ska ha ett "snyggare" namn så hon kommer nog heta nåt annat i framtiden. PUSS!

2010-10-27

hej jag har sträckt nacken och akuten är mitt andra hem. blä. nu ska jag äta kyckling med pomfritt och sen plugga. kanske far hem till min man också, vi får se.
PUSS!

shabbalabba.

mormor och morfar var nyss här. mormor kom hit med mina skor. gullet. jag fick beställa skor som hon betalade åt mig. har jag inte världens bästa mormor? - självfallet.
men nu är det slut på det roliga. dax att börja plugga tror jag. samhäll, religion prov, tyska omprov, engelska uppsats och svenska....BLÄ. skjuta mig?
kul tjej jag är. nej nu ska jag pussa lite på mina bäbisar och kika lite på mina fina skor som ska ha sin premiär användning imorgon tror jag. eller nej ångrade mig. har bögdagen imorgon i skolan. typ 34098305400 lektion och 5 sekunder mellan varje lektion. love school.
PUSS!

tack och adjö.

nu går jag och lägger mig med blött hår och tandkräm i ansiktet. fint.
gondatt ♥



min fiiiiiina bäbis.

lovekiller.

blääääääääääääääääää. så känner jag just nu. eller nej jag vill att någon ska skjuta mig, så känner jag. ja bättre förklaring. hur mycket som helst i skolan nu. fattar inte hur jag ska kunna hinna med allt. sen så är jag väldigt väldigt sugen på godis, chips, glass ja you name it.

klassfest.

igår vad jag på klassfest och det var kalaskul. hade inte så höga förväntningar men det var hur kul som helst. slutet mindre bra men vafan man lever bara en gång och jag hade det kalaskul!
nu ska jag ner och duscha sen kanske ut och gå med hundarna. idag blire thai också mums.
PUSS!



kommer mer bilder sen :)

13.37

tänkt vad ett humör kan ändras snabbt. helt otroligt. jag har varit asglad och jättepigg idag. men nu så sjönk jag till botten. känner för att lägga mig och gråta i min säng och aldrig mer gå upp ur den. usch.
jag blir så besviken på allt. allt och alla. allt är inte bra.
TPL

städerska? nej tack.

det konstiga borrandet i min hjärna och att det blir svart är alltså migrän. jag har alltså fått migrän, shoohoo. precis vad jag behövde..
har nyss städat mitt rum. fyhelvete vad jag hatar att städa det är så sjukt tråkigt och jag tycker ändå aldrig om resultatet. ser för rent ut och jag tycker inte om det. jag vill ha det rörigt och massa saker på hela golvet. mamma och pappa är på föräldrar möte så dom kommer hem snart, då ska jag visa mitt rum och förhoppningsvis få åka hem till fellan :)
PUSS!

min små sötnosar.







mina små vänner som gör mina dagar!
love u

fett.

blä känner mig jättefet och äcklig just nu. tröck nyss i mig två pizzor, hehe.
det borrar fortfarande i min hjärna. det är verkligen en hemsk och underlig känsla. den går inte riktigt att beskriva heller, mer än att det känns som att någon borrar innifrån.
nu ska jag pussa lite mer på mina bäbisar sen ska jag ta mig ett powenap.
föresten så ska jag föröska ladda upp en video sen. hihi.
PUSS!

kärleken väntar.

min hjärna exploderar för att jag sitter och tänker för mycket. usch.


blubbisar.

här kommer några sötingbilder sen helgen. NJUT!



tjenispenis.

igår somsagt så körde jag till borlänge och det gick asbra. köpte mig en vinterjacka, en ring och en bh.
kom hem vid halv sju, gick dirr till duschen sen fix fort som tusan. sen så drog jag och emelie hem till henke och hade det astrevligt.
dock mindre trevligt att jag kom hem runt halv fyra och skulle upp sju. så ville dö ganska så rejält mycket imorse. men men vad gör man inte för sin lilla mamma. vi åkte till typ gävle, hah nej men nånstans åt det hållet i varje fall. jag ställde ut eddie och tyra, gick toppen!

snart så ska jag iväg på gymnastikträning. vi ska ha fristående träning, wieee.
PUSS!







slänger in tre bilder.
två första : jag och beckan i kupolen igår
sista : emelie och christofferrobin som snott min mobil

kenza och tyra.

alltså jag älskar verkligen kenza och tyra, så himla härligt. och deras show är hur bra om helst. hih ville bara säga det. tipsar om att kolla på deras show! gå in på tyra eller kenzs blogg så kan ni kolla där. nu ska jag snart sova. pusselipuss godnatt.

glad.

hej alla små söta!
jag är jätteglad just nu. hih. det pirrar i magen, jag är super taggad, jag sitter och ler. iiiiiiiiiiii säger jag bara.
imorgon så ska jag köra till borlänge, JAG ska köra. hihi. nej men det kommer gå finfint. ska införskaffa mig en vinterjacka och kanske något annat gosit. justja beställde ett par skor nyss. jättefina! eller det var dom på bilden ivarje fall. får se vart min kväll slutar imorgon. men den kommer sluta bra ivarje fall det har jag en känsla av.
PUSS!

2010-10-15

GRÖNSAKER, DIPP OCH IDOL!

toppen!

träningen gick super faktiskt. skönt.
nu sitter jag här nyduschad och väntar på att robinsson ska ta slut så jag får köra hem till mitt hem. fellans hem. jag längtar verkligen efter honom, och att bara få ligga och gosa och pussas. åh vill åka nu! hih ja det var väl allt jag hade att berätta gott folk.
PUSS!

ny header.

nämen titta vad fin min blogg är nu. har fått en ny header hade tröttnat lite på min gamla. tack så jättemycket sara, jag blev jättenöjd! PUSS

http://saraelundberg.blogspot.com/ här är henne blogg, supertjusig!


hej och hå jag är trött.

usch. jag är så himla trött. funderar på om jag har någon sömnsjukdom. eller jag kanske lider av konstant trötthet? ååh blir tokig. jag kommer fan inte ens upp till skolan ibland.

1. för att jag måste ligga och dra mig ett jäkla tag och då brukar jag somna om ibland, vilket som inte är bra.
2. kallt att gå upp, tråkigt i skolan, inget som lockar.
3. ibland stänger jag av alarmet utan att jag ens vet de och försover mig även fast mamma kan ropa och jag har svarat..minns det inte sen när jag vaknar påriktigt.
aja nu ska jag sluta klaga på min trötthet. ska ivarje fall ta mig ett powernap. sen vid sex blir det en promenix till afrodansen. sen så ska jag antagligen spela innebandy vid halv nio till tio. men jag känner mig så trött så får se hur det blir. godnatt.
PUSS!

i rymden finns inga känslor.

sitter här i köket och lyssnar på musik och har godisabstinens. lärde mig nyss det där coola ordet. ni som inte känner mig, vet inte att jag är lite fachinerad av ord. jag älskar att lära mig nya coola ord. fast dom måste vara svåra annars är det inge coolt. så nu har jag delat med mig av det.
snart ska jag byta om sen ska jag åka och hämta beckan från linn sen så ska jag hem till isabell. vi ska gå på bio vid sju. på i rymden finns inga känslor, den verkar asbra så ska bli kul.
PUSS!

gosi.

igår efter träningen så tog jag mig en dusch packade min väska och åkte hem till min fina pojkvän. vi kollade på en film och jag var duktig och pluggade samtidigt. fellan tyckte inte de var så kul när jag pluggade så han gjorde allt för att inte få mig att plugga...haha söta drygapa.
vi tog oss en skön sovmorgon imorse. vi låg och myste bara. ååh jag älskar att bara ligga och mysa. speciellt nu när det är höst för då är det lite kallt men solen tittar in genom rutan. gosi.
nu sitter jag hemma hos moster. vi ska äta lite sen kika på en film tror jag. sen ikväll så ska jag på innebandyträning...usch är nervös över det. men hanna kommer och hämtar upp mig ivarje fall. hihi.
PUSS!



höst.

hade det så trevligt med emelie igår. tror aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjorde igår. helt sjukt. vi satt och sydde lite gick väl bra, hihi. sov kvar där, mys. vakna klockan ett av ett emlan stod och sjöng när hon fixade sig. gulligt. sen så åkte vi hem till mig för emelie och hennes mamma ville se mina små underverk. nu ligger jag i sängen igen. väntar på att träningen ska börja. men den börjar inte förns sex. så ska nog ut med hundarna för att fördriva tiden. efter träningen så funderar jag på om jag ska sova hos fellan eller inte. vi får se om jag har skjuts till min man.
PUSS!



2010-10-09

fellan åkte nyss hem. gillades inte. vi har lagat frukost, myst, ätit chips, godis och kollat på bridge to therabithia. världens bästa film.
snart kommer moster och mormor hit och ska kika på valparna. sen ikväll så ska jag till emelie på syjunta och mys, hihi. nej nu måste jag gå ut med hundarna.
PUSS!
söta bäbis som sover i bilen, hihi.

hippi aka cancerbarn.

idag har jag blivit kallad hippi hela dagen. hade på mig mitt jättesöta pannband, haha pannband det låter så fult. men men det heter ju så, så måste ju säga så. aja hade på mig det idag sen så hade jag instoppat och en jeans väst då såg jag tydligen ut som en hippi...haha vet inte hur jag ska ta det. men men jag tycker om mitt pannband ivarje fall.

sitter här och väntar på att fellan/segast.se ska komma hit. han kommer väl som småning om. ska nog ta upp allt godis, chips, glass och kolasås som ligger ner och bara väntar på mig. min sista helg jag får äta massa gottis så ska äta upp mig. sen på måndag så blire andra bullar.
måste även säga tack till alla som bryr sig om mig!
PUSS!



idag i skolan. vi jobbade flitigt! eller inte..hehehoho

änglar.

idag var jag på stan med min kära mormor. jag har verkligen världen bästa mormor och det är verkligen sant! ingen är så bra och go som henne. älskar dig mormor.
fick med mig ett gullig "pannband" som jag ska ha när det blir lite kallare, ett par söta vantar med rosetter på och en skjal. bara för att min mormor är så gullig och gillar att skämma bort mig.
sen så gick jag och mormor hem till moster. där satt mormor och berätta om när hon var liten och grejer, älskar när hon gör det. har hört alla historier minst 10 gånger var men dom är lika spännande varje gång. sen så gick jag och moster på afrodans. nu ska jag pussa vovvarna godnatt sen lägga mig och läsa och ha min gosmisse liggandes på min mage.
PUSS!

gravitationen.



Som en perfekt underbar lag
Perfekt och oförstörbar
som jag...

du var min arme.

jag vet inte vad jag ska skriva längre. jag är deppig och ledsen.
kan ju säga att jag försöka pallar mig till skolan imorgon. eller jag måste rättare sagt..har två prov som måste göras annas kommer jag ligger efter asmycket. tyskaprovet kommer gå skit det vet jag redan för jag fattar ingenting av det. lena du suger. okejdå det kankse är lite mitt fel för att jag inte lyssnar alla gånger men dom senaste gångerna har jag verkligen försökt, men fattar ändå inte. okej väldigt ointressant fakta.
mina bäbisar är ivarje fall världens sötaste! plus mina vuxna bäbisar. nej nu ska jag ner och äta fruskost och läsa..


2010-10-04



Töm ditt rum
In tonårstankar nu
Du sa : Gör ditt val
Ta ett självständigt beslut
Jag höll en hand då
Mot din varma hud
Du sa : Stäng din dörr
Vi har något att reda ut

Och du stod where med din kniv
Bredvid din tyska miljarder
Du Skar mitt svala liv
Mönstrat till ett krig


Du stal min blick
Du gick din egen väg
Du sa : Det finländare små trick
Som långt folk att vilja Väl
Och sångerna jag hört
Och filmerna jag Såg
Dom var det vildaste jag gjort
Men inget var så stort
Som Närs

Du stod where med din kniv
Bredvid din tyska miljarder
Du skar mitt svala liv
Mönstrat till ett krig

bilder sen igår.

 






hassel.

jag åkte på tjejkväll igår trotts allt. hade det jättekul verkligen. puss på er tjejer som förgyllde min kväll.
fellan var så gullig så när hans bror precis hade skjutsat hem honom så ringde han och frågade om dom skulle komma och hämta mig. så då åkte dom hela vägen tillbaka för att hämta mig. tänk att jag har sån tur att ha en sån gullig pojkvän. tredje natten jag sov hos honom, mysigt.
PUSS!

cause without love I won´t survive.


såhär stor skillnad är det på dom små, även fast dom är lika gamla.

2010-10-02

när allt rasar samman vart ska jag ta vägen då?

blås en kyss och fyll min kvot.

efter träningen igår så körde jag hem till fellan. han kom upp med macka och oboy till mig för att jag var så förtvivlad över min plånbok. hihi gullis! sen så låg vi bara och prata och myste.
nu skg snart ta mig mitt powenap som alltid blir för långt, men jag behöver vila ögonen lite. sen ikväll så ska jag nämligen hämta beckan sen så ska jag hämta upp felix sen så ska jag och felix på bio. wallstreet 2 hette den, den verkar ganska kass. men vad gör man inte :)
PUSS!

åh jag saknar götereborgs resan...