m ö h i p p a

m ö h i p p a

förra lördagen så hade vi möhippa för emelie och den blev så lyckad!
dagen började klockan 07.00 ute hos emelie där vi stod hela gänget med högtalare och frukost i högsta hugg. emelie trodde sin farmor poppade musik, haha. efter frullen så åkte ögonbindel på och vi drog iväg på spa. färna spa rättare sagt. vi myste, åt gott och fick varsinna behandlingar.
sedan for vi hem och då var det lunch hemma hos camilla som vi hade fixat. efter lunchen fick emelie byta om till en fårdräkt. vi gick ner på stan och emelie hade i uppdrag att klippa 10 kalsonglappar samt att få 10 äktenskapsråd. hon fixade det galant efter protester, hah.
sedan gick vi hem svirade om och gick ner till olearys och åt god mat samt goda drinkar.
hem till Camilla igen och förtära lite mer alkohol och göra lite lekar.
lek 1. var att vi alla tjejer hade tagit med en varsin tshirt från en av det manliga könet sen så hade vi fått en av crille. emelie fick ögonbindel och sedan lukta på alla och gissa vilken som är crilles. och hon gissade rätt amazing nog!
lek 2. rita sina ex på en ballong och berätta det bra och det dåliga med den, sedan spräcka ballongen och få det ur sitt liv.
sen så hade vi även skrivit 16 frågor roll crille som han hade svarat på som emelie sedan fick svara på och hon hade typ alla rätt! hon känner sin blivande man ska ni veta.
efter allt detta så drog vi vidare på torp och dansade loss!
puss och kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback